Presentació del llibre "Psicologia de l'alimentació" (FORMACIÓ ONLINE)

Termini finalitzat
Categoria del curs: PRESENTACIÓ LLIBRE
Àrea: Interna
Referència: CR21002568
Presentació del llibre “Psicologia de l’alimentació” que va ser publicat al mes de juny d'enguany. Presentació a càrrec de les autores amb una breu descripció dels continguts del llibre. En l’activitat es parlarà sobre el contingut del llibre i sobre el futur professional dels professionals que estan interessats en aquest àmbit.
 
  • Benvinguda i presentació de les autores del llibre
  • Breu descripció dels continguts del llibre
  • Desenvolupament de l’àmbit de la psicologia de l’alimentació
  • Punts de venta del llibre
  • Torn de preguntes i dubtes
 Apropar coneixements sobre psicologia de l’alimentació als col·lectius i als oients.
Andrea Arroyo

Andrea Arroyo

Psicòloga. Diplomatura Nutrició Humana i Dietètica. Màster Oficial Nutrició i Metabolisme. Màster Psicologia General Sanitària. Doctoranda en biomedicina i ciències de la salut. Docent universitària en la UOC i en altres entitats privades. Activitat assistencial en consulta ambulatòria privada. Investigadora en la seva tesi doctoral sobre intervenció psicològica en obesitat.
Gina Lladó

Gina Lladó

Doctora en Biomedicina i Ciències de la Salut - Tesis doctoral de Biomarcadors dels Trastorns de la Conducta Alimentaria. Máster en nutrició i salut Máster en Microbiologia. Máster en formació de professorat en l'especialitat de biologia Máster en direcció de clíniques, centres mèdics i hospitals. Diplomada en Infermeria Diplomada en estadística en ciències de la Salut.Investigadora al Institut d'Investigació Sanitaria IDIVAL. Investigadora principal d'un projecte de financiació autonòmica de Trastorns de la Conducta Alimentaria. Co-Autora del llibre "Psicología de la Alimentación" de l'editorial Formación Alcalá. Autora del llibre "Understanding Eating Disorders" de l'editorial Scholars' Press. Professora de Psicologia de la nutrició i de metodologia d'investigació al Grau de Nutrició Humana i Dietètica de la Universidad Europea Miguel de Cervantes. Professora al màster de nutrició i salut a Universitat Oberta de Catalunya. Professora de nutrició basada en l'evidència científica, epidemiologia, pràctiques i TFG al Grau de Nutrició Humana i Dietètica de la Universidad Isabel I. Directora de la Tesis Doctoral "Impacto de la intervención psicológica en el abordaje del sobrepeso y obesidad". Ponent en diversos congressos de caràcter nacional i internacional i autora d'articles indexats.
 Aquesta formació s'impartirà en la modalitat de seminari web.
 
L’assistent haurà de tenir a la seva disposició un ordinador amb sortida de so, micròfon i connexió a internet.
Data d'inici 28-09-2021
Data de fi 28-09-2021
Data d'inici de la inscripció 09-07-2021, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 26-09-2021, 20:00:00
Idioma Castellà
Modalitat A distància
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 1 hores
Sessions
Sessió 1 28-09-2021, 09:30 - 10:30
FORMACIÓ ONLINE

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC