CICLE: Entre el geni i la bogeria. Una aproximació al món de Vincent Van Gogh. Sessió temàtica: "Entre veus: Interpretant l'obra de Van Gogh" (Inscripció assistència ONLINE)

Termini finalitzat
Categoria del curs: SESSIÓ TEMÀTICA
Àrea: Interna
Referència: CR21002673
CICLE DE TRES SESSIONS: 
 
1ª SESSIÓ, DISSABTE 29 DE GENER : SESSIÓ TEMÀTICA:  “ENTRE VEUS: INTERPRETANT L’OBRA DE VAN GOGH”

Ens introduirem al món de l'Art i la Patologia Mental amb un artista que pateix un trastorn psicòtic: Joan Vila i la seva obra interpretant l’obra de Vincent Van Gogh il·lustrarà la ponència. Comptarem amb la presència del Dr.Josep Torrell. Presentació a càrrec de Raquel Vidal.

 

 

Està realitzant la inscripció per seguir l'activitat EN MODALITAT EN LÍNIA, a continuació trobarà l'enllaç per poder inscriure's en la modalitat PRESENCIAL: https://www.copc.cat/cursos/2638/CICLE-Entre-el-geni-i-la-bogeria-Una-aproximacio-al-mon-de-Vincent-Van-Gogh-Sessio-tem-tica-Entre-veus-Interpretant-l-obra-de-Van-Gogh-Inscripcio-assist-ncia-PRESENCIAL- 


Properes sessions del cicle

2ª SESSIÓ, DISSABTE 26 DE FEBRER TAULA RODONA. “ENTRE EL GENI I LA BOGERIA, UNA APROXIMACIÓ AL MÓN DE VINCENT VAN GOGH ”.

Concepció Escandell, Ivon Oviedo i Raquel Vidal abordaran des d'una perspectiva psicodinàmica la relació entre Creativitat i Patologia Mental aprofundint en diferents aspectes de la vida, els vincles familiars i l'obra de Vincent Van Gogh.

3ª SESSIÓ, DISSABTE 26 DE MARÇ CINEFÒRUM: «VINCENT VAN GOGH VIST PEL CINEMA»

Com a acte de cloenda del Cicle, es projectarà una pel·lícula documental sobre Vincent Van Gogh i posteriorment s'obrirà un debat a tota la sala.

 
Amb l’objectiu de generar un espai de reflexió sobre el procés artístic, el fet creatiu i la patologia mental, proposem una aproximació a la vida i l’obra de Vincent Van Gogh.
 
Objectius Generals

Aprofundir en la relació entre patologia mental i procés artístic mitjançant un apropament a la vida i obra de Vincent Van Gogh

Objectius Específics:

Il·lustrar amb un cas real aquesta relació

RAQUEL VIDAL ARANDES

RAQUEL VIDAL ARANDES

Psicòloga clínica, Psicoterapeuta Psicoanalítica, Graduada Superior en Belles Arts.
 
Aquesta activitat forma part d'un cicle al qual, si estàs interessat/da, t'hauràs d'inscriure a cadascuna de les activitats:
29 de gener
26 de febrer
26 de març
Passatge Farinera Teixidor, 1.
17005 Girona
Telèfon: 972.222.710
Data d'inici 29-01-2022
Data de fi 29-01-2022
Data d'inici de la inscripció 16-12-2021, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 25-01-2022, 00:00:00
Idioma Català
Modalitat En línia
Estat Obert
Departament responsable Delegació de Girona del COPC
Formació necessària
 
Durada 2.5 hores
Sessions
Sessió 1 29-01-2022, 11:00 - 13:30
FORMACIÓ ONLINE

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC