Conferència: Reptes a la feina amb les famílies i pacients amb trastornos de conducta (FORMACIÓ HÍBRIDA. MODALITAT PRESENCIAL)

Termini finalitzat
Categoria del curs: CONFERÈNCIES
Àrea: Interna
Referència: CR22002694
Està realitzant la inscripció per seguir l'activitat PRESENCIALMENT, a continuació trobarà l'enllaç per poder inscriure's en la modalitat en línia: ENLLAÇ.   
 
Els trastorns de conducta es caracteritzen per un comportament agressiu, oposicionista i antinormatiu que pot tenir el seu inici en la infància o l'adolescència ocasionant importants dificultats emocionals, afectives i relacionals tant als adolescents com a les seves families.
 
L'abordatge psicoterapèutic suposa tot un repte per als professionals que treballem en aquest àmbit, perquè en moltes ocasions aquesta conducta disruptiva també es presenta en el context terapèutic. Aquesta conferència té com objectiu abordar aquest repte i orientar als professionals en l'abordatge d'aquests trastorns i de les seves famílies.
 
Objectius Generals:
  • Donar a conèixer les dificultats dels pacients que presenten un trastorn de conducta i donar estratègies en l'abordatge familiar i individual.
Objectius Específics:
  • Donar estratègies específiques en el maneig dels pacients amb TC
  • Oferir un model explicatiu familiar dels trastorns de conducta
  • Donar estratègies en la intervenció familiar.
ANA RODRIGUEZ RUIZ

ANA RODRIGUEZ RUIZ

Psicòloga i psicoterapeuta familiar. Psicoterapeuta a la Unitat d'Hospitalització de trastorns de conducta a ITA, especialistes en salut mental. Coordinadora clínica de trastorns de personalitat del grup ITA.
 
Data d'inici 14-02-2022
Data de fi 14-02-2022
Data d'inici de la inscripció 03-01-2022, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 07-02-2022, 20:00:00
Idioma Català/Castellà
Modalitat Presencial
Estat Obert
Departament responsable Seu Barcelona
Formació necessària
 
Durada 2 hores
Sessions
Sessió 1 14-02-2022, 18:00 - 20:00
FORMACIÓ PRESENCIAL (SEU BARCELONA COPC)

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC