Benvinguda del degà


Benvolguts i benvolgudes col·legues,

Comencem una nova etapa al capdavant del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya amb un programa ambiciós i amb molta il·lusió per fer feina i fer-la bé.

Els tres pilars estratègics sobre els quals es desenvoluparà la gestió de la nostra Junta de Govern per als propers quatre anys són: ocupabilitat, transparència i descentralització. Pel que fa a l’ocupabilitat, defensarem que hi hagi més feina per a més col·legiats i col·legiades i amb més especialitats i perfils professionals. En l’àmbit de la transparència volem aconseguir que qualsevol persona col·legiada sàpiga en tot moment què està fent la Junta de Govern i els equips administratius i de gestió del COPC. I per descentralització entenem no només equitat territorial sinó que les propostes pugin més que no pas baixin, des del col·legiat i col·legiada fins a la Junta de Govern, passant pels grups de treball, les comissions, les seccions i  les delegacions. 

Per assolir amb èxit aquests objectius hem establert algunes línies prioritàries de treball pel mandat 2018 a 2022 de la nostra Junta de Govern: 

  • Prestigi, ocupabilitat i promoció de la psicologia
  • Entesa laboral en l’àmbit sanitari
  • Regulació de la psicoteràpia
  • Equitat territorial
  • Potenciació dels diferents àmbits d’intervenció
  • Relacions institucionals i incidència política
  • Transparència, participació, perspectiva de gènere i TIC

Des del respecte a la pluralitat de la professió i fent una crida a la participació, el COPC és de tothom i hem d’unir esforços per transformar-lo en la institució que desitgem. Apropa’t i forma’n part activa: el COPC ets tu.

 

Dr. Guillermo Mattioli i Jacobs
Degà del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya
 
 
 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC