Com precol·legiar-se

Important: a causa de la migració cap a la nova plataforma informàtica, a partir del dia 19/1/21 a les 14 h, el COPC no podrà dur a terme el tràmit d'alta precol·legial. Esperem poder restablir aquesta opció pròximament.

 
L'única via per sol·licitar l'alta precol·legial és mitjançat formulari web de Precol·legiació en linia. No s'acceptaran precol·legiacions de forma presencial.
 
Els precol·legiats i precol·legiades no poden exercir la professió de la psicologia fora de l'àmbit de les pràctiques laborals. 
 
Poden precol·legiar-se estudiants de tercer i quart curs del grau en psicologia (o que hagin superat més del 50% dels crèdits del grau) i els estudiants que cursin el seu primer Màster o Postgrau a qualsevol universitat espanyola, sempre i quan s’hagi iniciat dins el període d’un any des de l’obtenció del títol de Grau.
 
També tindran dret a precol·legiar-se els graduats que estiguin preparant l’examen d’accés a places PIR, sempre i quan puguin acreditar aquesta condició de manera fefaent i sol·licitin la precol·legiació dins el període d’un any des de l’obtenció del títol de Grau. 
 

Documentació necessària per a la precol·legiació

1. Els estudiants de 3er i 4rt del Grau de Psicologia han de presentar la matrícula universitària.
   Els estudiants de Màster o Postgrau universitari han de presentar el títol o resguard substitutori del títol i la matrícula del Màster o Postgrau.
   Els estudiants que estiguin preparant l’examen d’accés a places PIR han de presentar el títol o resguard substitutori del títol i la matrícula acadèmica.
 
2. Fotografia (mida carnet)
3. DNI (2 cares) /NIE / Passaport andorrà (en vigor)
 

 

QUOTA PRECOL·LEGIAL

Quota anual: 30 €
 
Les quotes (fins a un màxim de 52,82€) es bonificaran de les quotes inicials en el moment de la col·legiació i sempre i quan aquesta es produeixi dins els 6 mesos següents a l'acabament de la precol·legiació.

El temps de la precol·legiació durant els estudis de màster i preparació de l’examen d’acces al PIR té un límit establert d’un màxim de 3 anys. Transcorreguts aquests 3 anys, hauran de col·legiar-se per seguir gaudint dels serveis col·legials i disposaran d’un màxim de 6 mesos per a beneficiar-se de la bonificació en la col·legiació.

En el cas dels precol·legiats i precol·legiades que passin directament a col·legiar-se un cop finalitzats els estudis, es beneficiaran de l’alta i primer semestre amb bonificació júnior, tot i que faci més de 2 anys que hagin finalitzat els estudis de grau.


 

Avantatges precol·legials

 
Pel fet d’estar precol·legiat/a podràs gaudir dels següents serveis:
 
 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC