FAQS sobre acreditacions i desenvolupament professional

El Col·legi t’ofereix un conjunt de serveis d’ocupació anomenats Psicofeina: La borsa de treball del COPC és un servei gratuït i exclusiu que ofereix nous i millors avantatges tant per a les persones col·legiades i precol·legiades, com per a les empreses. El Servei d'Orientació i Assessorament Professional t’ofereix la oportunitat de concertar una entrevista personal per resoldre tots els teus dubtes referents a aquest àmbit. D’altra banda, el COPC ofereix tallers grupals gratuïts d'orientació i assessorament professional que busquen reforçar les teves competències, habilitats i estratègies per aconseguir un canvi professional amb major efectivitat.

Fes un cop d’ull a les guies d’orientació professional que trobaràs al següents enllaços a la Guia d’orientació professional general i a la Guia d’orientació professional específica. L’Escola Pràctica Professional inclou programes formatius especialitzats per millorar l’ocupabilitat dels participants. Consulta les preguntes freqüents relacionades amb les oposicions i troba informació relativa a la convocatòria PIR. Finalment, et recordem que el COPC t’ofereix, entre d’altres descomptes, la bonificació especial per atur i la bonificació no exercent.

Consulta la Guia d'ús de la borsa de treball per a col·legiats i col·legiades

Pots sol·licitar una acreditació o renovar-la al seu apartat corresponent del menú del web: “Serveis al col·legiat – Acreditacions”. Hi trobaràs les acreditacions del COPC i les nacionals. Consulta els criteris, les bases i la documentació a aportar clicant a l’acreditació desitjada

Si vols participar de forma activa al col·legi, pots inscriure’t a les seccions professionals. Al menú “Seccions” del web, tria les que t’interessin i, previ inici de sessió, clica el botó “Subscriure’m a aquesta secció”. Passaràs a ser-ne membre de forma immediata. Consulta les publicacions i activitats gestionades per cadascuna. Si vols inscriure’t a un grup de treball (màxim 2), tria els que t’interessin i clica al botó “Subscriure’m a aquest grup de treball”. La teva sol·licitud serà enviada al coordinador o coordinadora del grup per a la seva validació. Consulta els objectius, reunions i activitats gestionades per cada grup.

 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC