FAQS sobre deontologia


Les queixes per mala praxi s’han d’adreçar a la Comissió Deontològica del COPC, per escrit, amb la informació que conté aquest enllaç al Model orientatiu per a l'elaboració d'una queixa.

Busca’l al directori professional. Si no el trobes podria estar col·legiat o col·legiada en una altra comunitat autònoma. Contacta amb el Consejo General de la Psicología de España.

El Codi Deontològic del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya és obligatori per tots els seus membres i estableix un marc de principis per exercir la professió. Els seus objectius són l'orientació de l'exercici professional, la promoció de la responsabilitat, la integritat professional i el respecte als drets i la dignitat de les persones. Pots llegir-lo en aquest enllaç al Codi Deontològic del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

 

LES PREGUNTES FREQÜENTS EN ÈTICA I DEONTOLOGIA EN PSICOLOGIA

La Comissió Deontològica, amb la voluntat d’orientar en la intervenció professional de les persones col·legiades en el marc de l’ètica i la deontologia, així com de disminuir el nombre de queixes que interposen les persones usuàries a aquesta Comissió, ha elaborat aquest llistat de preguntes freqüents que, sovint, són motiu de consulta a la Comissió Deontològica per part dels col·legiats i col·legiades.

Progressivament, s'incorporan documents de FAQ d'altres especialitats de la psicologia en aquesta mateixa pàgina.

Pots consultar els documents de preguntes freqüents classificats per àmbits prement els següents botons.


 

 

 

 

 

 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC