Psiara

El PSIARA és la revista del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, que s’edita i distribueix en format digital per tal que col·legiats, col·legiades, psicòlegs, psicòlogues i ciutadania disposin de la informació que genera el Col·legi i l’àmbit de la psicologia.

La revista digital PSIARA té diferents seccions que informen sobre l’activitat de la Junta de Govern, els avenços en matèria d’ètica i deontologia, la informació útil per als col·legiat/des, notícies sobre activitats passades del COPC o en què ha participat, entrevistes en profunditat, articles en profunditat sobre temes concrets de la psicologia, comentaris de llibres de lectura rellevants i la secció de la Comissió de Cultura del COPC.

Teniu disponible el PSIARA en el següent enllaç, i els números passats de la Revista del COPC, que el PSIARA va substituir l’abril de 2012, com a documents adjunts per consultar i descarregar.
 
Els continguts de la revista són proposats i elaborats pels mateixos col·legiats/des, que disposen del suport de l'equip del Departament de Comunicació del Col·legi. L'any 2018, se'n programen 3 edicions, per a les quals esperem els continguts dels col·legiats i col·legiades del COPC abans de les 3 dates de tancament:
  • 10 de gener de 2018
  • 2 de maig de 2018
  • 19 de setembre de 2018
 
Els col·legiats/des rebran la revista PSIARA per correu electrònic una setmana després del tancament de l'edició.
 

www.psiara.cat

 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC