Sol·licitud de Trasllat d'Expedient

Les persones interessades en traslladar el seu expedient del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya a un altre COP o a la inversa, han d'emplenar el següent formulari i enviar-lo per correu electrònic a copc.b@copc.cat. En cas de disposar de carnet en suport físic caldrà entregar-lo presencialment o bé enviar-lo per correu postal.

Trasllat a una altra comunitat autònoma: Rebuda la sol·licitud, la petició es cursarà al COPC, que certificarà si la persona col·legiada ha pagat les quotes semestrals i enviarà l’expedient al col·legi de destí. Finalment es contactarà amb la persona interessada per tal que finalitzi el procés. Caldrà consultar al COP de destí si el tràmit és presencial o telemàtic. No es pagarà alta col·legial ni, si es correspon, tampoc es pagaran les quotes del semestre en curs. Aquest procés té una duració aproximada de 30 dies (dependrà de la gestió realitzada pel col·legi de destí). En cas que es vulgui que el trasllat sigui efectiu a l'inici del semestre caldrà tramitar la sol·licitud 30 dies abans de la finalització d'aquest (1 de Juny i 1 de Novembre).

Trasllat a Catalunya: Rebuda la sol·licitud, la petició es cursarà al COP d’origen, que certificarà si la persona col·legiada ha pagat les quotes semestrals i enviarà l’expedient al col·legi de destí. Finalment es contactarà amb la persona interessada per tal que finalitzi el procés. L’alta per trasllat al COPC serà en línia i s’haurà d’indicar al camp “Observacions” que es procedeix de trasllat. No es pagarà alta col·legial ni, si es correspon, tampoc es pagaran les quotes del semestre en curs. Aquest procés té una duració aproximada de 30 dies (dependrà de la gestió realitzada pel col·legi d’origen/destí). En cas que es vulgui que el trasllat sigui efectiu a l'inici del semestre caldrà tramitar la sol·licitud 30 dies abans de la finalització d'aquest (1 de Juny i 1 de Novembre).

 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC