Secció de Psicologia de l’Educació


Composició de la Junta

Nom Càrrec
JOSE JOAQUIM SERRABONA MAS President/a
ANDRES GONZALEZ BELLIDO Vicepresident/a
CARME CIVIT RUIZ Tresorer/a
LEOPOLD CARRERAS TRUÑÓ Vocal
FLAVIO CASTIGLIONE MÉNDEZ Vocal
OLGA PIAZUELO FERRER Vocal
ELISABET MONTERO MARTÍNEZ Vocal
La Secció de Psicologia de l'Educació està formada per professionals col·legiats que participant de forma activa en el Col·legi pretenen acostar-lo a les necessitats, i inquietuds que es puguin plantejar els membres de la Secció i que els poden afectar, així com promoure al Col·legi mateix diverses activitats útils i d'interès que facilitin l'exercici professional i ajudin a reforçar les funcions del Col·legi i de la Secció.

Quan parlem d'educació, a més de referir-nos a l'àmbit escolar, que és, per descomptat, una qüestió central, també ens referim a altres camps de l'educació com, per exemple, l'educació per a la salut, la formació ocupacional, l'educació social, la transició del món educatiu al món laboral, etc.

 

Ponències i altres documents

 
 
AVALUACIÓ DIAGNÒSTICA D’ALTES CAPACITATS INTEL·LECTUALS. Document informatiu per a les famílies. IV Jornadas Nacionales de Altas Capacidades. Educación y creatividad Barcelona 2015
 
RESOLUCIÓ ENS/1546/2013, de 10 de juiol, d'atenció educativa a l'alumnat amb  altes capacitats. 
 

Com a col·legiat/ada podeu inscriure-us a les divisions professionals del Consejo General de la Psicología de España (www.cop.es), per fer-ho cal estar donat d’alta, prèviament, a la secció corresponent del COPC.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC