GT Prevenció i Intervenció en Psicologia de l’Esport (Girona)Secció de Psicologia de l’Esport

Objectius

Promoure l’interès i difondre el treball de la psicologia en l’àmbit de l’activitat física i l’esport.
  •  Potenciar la recerca i activitats formatives, jornades i tallers pràctics que vagin dirigits a tècnics, entrenadors, esportistes, i altres agents implicats que intervenen en les diferents etapes esportives.
  • Organitzar trobades (2/any) per compartir coneixements i intercanviar experiències amb la resta de grups interessats en la psicologia de l’esport.
  • Amb la visió de poder organitzar un congrés sobre psicologia de l’activitat física i l’esport

Aprofundir en el treball psicològic que es realitza en totes les etapes esportives dels joves: esport base, tecnificació i alt rendiment.

  • Treballar en les variables psicològiques que sovint marquen la diferència entre esportistes, i que tenen a veure amb la prevenció i recuperació de lesions, i la prevenció del dopatge.
  • Potenciar la recerca i activitats formatives, jornades i tallers pràctics que ens puguin ajudar a entendre millor i difondre aquest treball.

Fomentar l’esport com eina d’inclusió social.

  • Treballar en la línia d’elaboració d’un programa que incideixi en la formació esportiva, la igualtat, els hàbits saludables i la inclusió de les persones.

Fomentar l’esport entre la (dis)capacitat.

  • Potenciar la recerca i activitats formatives, jornades i tallers pràctics que ens ajudin a visualitzar i difondre els beneficis de l’activitat física en persones amb (dis)capacitat.

 

Responsable del grup de treball

Nom Càrrec
EVA COLLELL PIJOAN Coordinador/a
GEMMA PAEZ MONTOYA Coordinador/a
Accedeix com a col·legiat/a per sol·licitar la teva inscripció a aquest grup de treball

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC