El Psicurt torna a posar la salut mental a l'agenda

27-02-2020   |  Tarragona

La nova edicó del Psicurt tindrà lloc a l’Antiga Audiència del 8 a l’11 d’octubre. El període d'inscripció s'obre el 4 de març.

La cinquena edició del Psicurt torna a Tarragona, del 8 a l’11 d’octubre, per apropar a la ciutadania els diferents àmbits de la salut mental (prevenció, promoció i intervenció) a través del cinema. Un any més, el festival de curts sobre salut mental que organitzen el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i l’Ajuntament de Tarragona és un projecte cultural, social i de salut que permet promoure la creació artística i la sensibilitat del públic al voltant de la salut mental, alhora que projecta la ciutat de Tarragona com a referent cultural arreu. El Psicurt ha començat la seva activitat presentant el cartell promocional de l’edició d’enguany, que s’ha fet coincidir amb el dia del Patró de la Psicologia, Juan Huarte de Saint Jean.

El proper 4 de març, a l’IMET de Tarragona es donarà el tret de sortida a la cinquena edició del Psicurt - Festival de Curtmetratges sobre Salut Mental, en un acte en el qual també es presenta el vessant educatiu del festival, al qual es convida tots els centres educatius de la província de Tarragona. El mateix dia, el 4 de març, s’obren el període d'inscripcions de la secció oficial i de la secció Educurt per a treballs de Centres Educatius.

Els enllaços per veure el cartell i per tenir en ment el Psicurt mitjançant els vídeos de l’edició de 2019 són al web del Festival Psicurt.

  Etiquetes: Tarragona

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC