La segona edició del concurs de fotografia l'Ull de la psicologia es convoca durant el confinament perquè les fotografies en mostrin els aprenentatges que comporta

27-04-2020   |  Tarragona

L'Ull de la psicologia des del confinament espera les fotografies de les persons col·legiades i precol·legiades de la Delegació de Tarragona fins el 30 de juny.

La Delegació Territorial de Tarragona del COPC convoca la segona edició del concurs de fotografia l'Ull de la psicologia. Enguany, el període de recepció de fotografies, que va del 27 d'abril al 30 de juny, coincidirà amb el període de confinament de molts col·legiats i col·legiades, per la qual cosa s'espera que el concurs de fotografia pugui reflectir la psicologia durant el període de confinament i d'emergència sanitària.

L'Ull de la psicologia des del confinament, l'edició de 2020, desitja que les fotografies que s'hi presentin descriguin els aprenentatges significatius, les manifestacions de solidaritat, la necessitat de no oblidar la situació viscuda per evitar que es repeteixi, la manifestació que malgrat el món no ho manifesta, les persones segueixen actives i desenvolupant els seus projectes personals.

Podeu consultar les bases dels concurs en aquest enllaç, que preveuen un 1r premi de 500 euros, un 2n de 300 euros i un 3r premi de 150. La Delegació Territorial de Tarragona espera les vostres fotografies per donar a conèixer la visió personal de les persones col·legiades i precol·legiades sobre el que representa la psicologia en temps de la COVID-19.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC