La Delegació Territorial de Tarragona tanca per obres el dilluns 13 de juliol i fins a nou avís

08-07-2020   |  Tarragona

Es manté l'atenció telefònica i/o via correu electrònic en tots els serveis, que en horari intensiu d'estiu serà de 9 a 15 hores.

A partir del dilluns 13 de juliol i fins a nou avís, la Delegació Territorial de Tarragona del COPC tanca temporalment les seves instal·lacions amb motiu de la realització d'obres a la seu.
 
Tot i això, els serveis no presencials seguiran funcionant com fins ara i els col·legiats i col·legiades que ho desitgeu, podreu seguir duent a terme les gestions que necessiteu i mantenint el contacte amb el col·legi a través del servei d'atenció telefònica i/o via correu electrònic. Tingueu en compte que la Delegació Territorial ja ha començat l'horari intensiu d'estiu, de 9 a 15 hores i que aquest s'allargarà fins al 15 de setembre.
 
El tancament de les instal·lacions de la Delegació Territorial de Tarragona comporta, també, el tancament de la Biblioteca. Durant el temps que durin les obres, els col·legiats i col·legiades tarragonins que desitgin reservar documents o demanar fulls de resposta, hauran de fer-ho a través del Servei de Biblioteca de la seu central del COPC a Barcelona. Un cop feta la reserva, la Delegació Territorial de Tarragona contactarà amb les persones en qüestió per gestionar-ne l'entrega o l'enviament

El Col·legi espera que la renovació de les instal·lacions de la Delegació Territorial de Tarragona del COPC causi les mínimes molèsties als seus col·legiats i col·legiades i agraeix per avançat la vostra comprensió.

 
 
 
 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC