Dia Internacional de la Bisexualitat: desmuntem els 7 mites més comuns

23-09-2020   |  Barcelona

Un original quiz elaborat pel Grup de Treball de Psicologia afirmativa LGBTIQ+ del COPC ens ajuda a superar dubtes i prejudicis sobre la bisexualitat.

Les persones bisexuals són més promíscues? Estan confuses i per això són incapaces de triar quin gènere prefereixen? Si no tenen relacions amb homes i dones al 50%, no poden dir-se bisexuals?

Avui, 23 de setembre, Dia Internacional de la Bisexualitat, el Grup de Treball de Psicologia afirmativa LGTBIQ+ del COPC vol resoldre els dubtes més freqüents que se solen tenir sobre aquesta orientació sexual, sovint qüestionada i sobre la qual encara se solen tenir moltes idees errònies, en general basades en el monosexisme (que diu que les persones només poden sentir-se atretes per un sol gènere) i en la bifòbia (el conjunt de sentiments, actituds i comportaments negatius vers les persones bisexuals, tals com negació, invisibilització, marginació, etc.).

Així, per superar aquests dubtes i recordar la necessitat d’una major visibilitat, reconeixement i normalització de la bisexualitat, el grup coordinat per Gabriel J. Martín ha elaborat un quiz o repte (en català i castellà): sou capaces i capaços de dir per què les següents 7 afirmacions són incorrectes? Esperem que passeu una bona estona mentre reforceu el vostre coneixement!

  Etiquetes: COPC , Dies mundials

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC