Neix Àgora Galatea, un nou espai telemàtic de reflexió per a professionals de la salut creat per la Fundació Galatea

19-10-2020   |  Barcelona

La iniciativa es materialitza en sessions gratuïtes de 90 minuts per videoconferència. La propera sessió es durà a terme el 29 d'octubre.

La pandèmia de la COVID-19 ha comportat situacions d'alta pressió per als i les professionals de la salut i ha generat canvis en el funcionament social, organitzatiu i professional. Les vivències que hem experimentat aquest any han provocat dolor, dubtes, por, impotència i d'altres i diferents tipus d'emocions. La incertesa davant el que passarà i l'escenari que això planteja fa néixer iniciatives com Àgora Galatea. 
 
Àgora Galatea és un nou espai telemàtic ideat per la Fundació Galatea creat com una opció diferent a la oferta de formació o assistencial habitual de la Fundació. Es configura com un espai telemàtic pensat per a la intervenció entre iguals i en el qual els i les professionals de la salut de tota mena poden parlar i escoltar, compartir experiències, emocions i reflexions que els ajudin a afrontar la nova realitat amb una mirada oberta i orientada cap a un concepte ampli i positiu de salut, entesa aquesta com a recurs necessari per a l'exercici professional en el l'entorn laboral.
 
La iniciativa es materialitza en sessions de 90 minuts, desenvolupades a través de videoconferències, conduïdes per professionals de la Fundació Galatea. Actualment, ja s'ha dut a terme una primera sessió, celebrada el 20 d'octubre i, n'hi ha una de programada pel 29 d'octubre. La participació a l'activitat és voluntària, pot ser puntual i no requereix cap compromís de continuïtat. Cada sessió tindrà un màxim de 25 participants. Les inscripcions ja són obertes i les trobareu prement aquest enllaç.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC