El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya signa un conveni de col·laboració amb l’Associació Catalana de Psicologia de l’Esport

22-10-2020   |  Barcelona

El COPC i l’ACPE signen aquest conveni amb l’objectiu d’oferir projectes i activitats d’interès professional a persones associades, col·legiades i públic general.

Avui 22 d’octubre, el COPC ha celebrat una reunió amb Jordi Segura, President de l’Associació Catalana de Psicologia de l’Esport; Sandra Nogués, Presidenta de la Secció de Psicologia de l’Esport del COPC i Guillermo Mattioli, degà del COPC, per formalitzar l’acord de col·laboració entre el COPC i l’ACPE.

Som dues entitats amb un perfil diferent, professional per una banda i més civil per l’altra, que ens unim per donar continuïtat amb projectes reals i visibles a una relació que va començar ja fa 19 anys”, ha expressat el President de l’ACPE, Jordi Segura.

Sandra  Nogués, per la seva part, ha volgut explicar els objectius d’aquest acord que, espera, pugui servir perenfortir la visió socioprofessional de la psicologia de l’esport i la del rol dels psicòlegs i psicòlogues de l’esport i per generar activitats amb la finalitat de què la nostra professió s’enforteixi, també davant la societat”.

Ambdues entitats han signat el conveni amb els objectius i interessos comuns de:

  • Promoure la consciència de l'esport, el rendiment, les relacions, i la psicologia.
  • Millorar el benestar de les persones: esportistes, famílies, entrenadors i entrenadores i agents esportius.
  • Apropar la psicologia de l’esport a psicòlogues i psicòlegs, esportistes, entitats i a la població general.
  • Fer arribar eines al públic general i en especial al context sòcio-esportiu.
  • Defensar els interessos professionals dels psicòlegs i psicòlogues de l’esport.

Durant la signatura de l'acord, Nogués i Segura han remarcat la importància de que es conegui més sobre la psicologia i l’esport afirmant que: “En el mon de la psicologia de l’esport  hi ha molts estereotips i poc coneixement i és important que es conegui més, no només entenent l’esport com a competició esportiva sinó en tots aquells àmbits en què practiquem esport; especialment en la pràctica esportiva en el dia a dia de la població general”.

Sobre l'ACPE

La missió de l’ACPE és fomentar l’interès i la difusió de la psicologia en l’àmbit de l’activitat física i l’esport, l’intercanvi d’experiències i la formació continuada en aquest camp. L’ACPE està oberta tant a psicòlegs com a altres professionals del món de l’activitat física i l’esport: esportistes, tècnics i entrenadors, mestres i educadors, fisioterapeutes, periodistes, metges, directius, gestors, famílies, pares i mares… 

  Etiquetes: COPC , Convenis

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC