El COPC posa a disposició de les persones col·legiades un nou servei de registre horari telemàtic gratuït

28-01-2021   |  Barcelona

El servei es posa en marxa en el marc de l'acord que el COPC té amb PIMEC, de qui n'està adherit com a soci col·lectiu.

El passat mes de novembre, el degà del COPC, Guillermo Mattioli, en representació del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, va signar un acord d’adhesió com a soci col·lectiu de PIMEC, la patronal que representa les més de 490.000 micro, petites i mitjanes empreses i els més de 550.000 autònoms i autònomes de Catalunya.

Fruit d'aquesta adhesió, el COPC presenta un dels nous serveis que posa a disposició dels col·legiats i col·legiades. Es tracta d'iAccesos, una solució gratuïta per a dur a terme un registre horari de manera telemàtica. Us recordem que, des del 12 de maig de 2019, fitxar a la feina és una obligació per a empreses i entitats sense ànim de lucre de l'Estat espanyol. En cas d'incompliment, les organitzacions hauran d'enfrontar-se a sancions de fins a 6.250 euros.

Com funciona iAccesos?

T'expliquem pas a pas com accedir-hi:

  • Els col·legiats i col·legiades que vulguin utilitzar el servei han de registrar-s'hi prement aquest enllaç.
  • Per tal d'iniciar el registre, cal prémer "Alta", situat a la part superior dreta de la pantalla.



  • Un cop a dins, seleccionem l'opció "Soc soci o agremiat d'alguna associació o gremi vinculat a PIMEC". Al desplegable, ordenat alfabèticament, cerquem "Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya". Premem "Iniciar el procés d'alta".

 
 
  • Per tal de gestionar el registre de la jornada laboral de la nostra empresa, hem d'omplir les dades següents (totes elles obligatòries) i acceptar els avisos legals. Un cop fet això, premem "Enviar"



  • Un cop hagueu activat el vostre usuari, rebreu un correu del personal del servei d'atenció tècnica d'iAccesos, que es posaran a la vostra disposició per a dubtes o preguntes. D'altra banda, podeu consultar els següents manuals i videoajudes o bé escriure a sat@iaccesos.com en cas de necessitar ajuda personalitzada.
 
El COPC espera que aquest servei us sigui d'utilitat i treballa per oferir, en els propers mesos, nous serveis addicionals en el marc del conveni amb PIMEC.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC