Us esperem a la Conferència en línia: El enigma del pájaro Dodo: por qué diferentes psicoterapias tienen similar eficacia, a càrrec del psicòleg i catedràtic Marino Pérez

29-10-2020   |  Barcelona

L'esdeveniment tindrà lloc online el proper dimecres 11 de novembre, a partir de les 19 h. Les inscripcions ja són obertes i podeu inscriure-us-hi fins el 4 de novembre.

El proper dimecres 11 de novembre el COPC durà a terme la conferència en línia: El enigma del pájaro Dodo: por qué diferentes psicoterapias tienen similar eficaciaL'esdeveniment, que començarà a les 19 h, tindrà com a ponent l'especialista en psicologia clínica i catedràtic de Psicologia de la Universidad de Oviedo, Marino Pérez
 
Sota el títol de la conferència es desenvoluparan aspectes de ciència i pseudociència així com el paper de la psicoteràpia en la salut mental, inclosos els trastorns greus. La trobada es marca com a primer objectiu posar de relleu l'homogeneïtat de les diferents línies psicoterapèutiques en quan a la seva eficàcia en els efectes del tractament. D'altra banda, vol posar de manifest els fonaments científics de la psicoteràpia, juntament amb els tan discutits aspectes de la pseudociència.
 
El ponent Marino Pérez és autor de nombrosos articles en revistes científiques i llibres. Entre els seus últims llibres figuren títols com Más Aristóteles y menos Concerta i La vida real en tiempos de la felicidad. Els seus treballs es caracteritzen per l'encreuament de fronteres entre les ciències i les humanitats.
 
Les inscripcions a l'activitat ja són obertes i podeu inscriure-us-hi en aquest enllaç com a màxim el proper 4 de novembre. Us recordem que, al tractar-se d'una formació en la modalitat de seminari web, cada assistent haurà de tenir a la seva disposició un ordinador amb sortida de so, micròfon i connexió a Internet.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC