El COP organitza la II Jornada Virtual de Noves Tecnologies per al proper 14 de novembre

04-11-2020   |  Barcelona

Són la psicologia i la tecnologia dues disciplines amb vocació d'unió, o com a mínim d'intersecció? O, és més aviat al contrari? Està canviant la resposta a aquestes preguntes?

El dia 14 de novembre tindrà lloc la II Jornada Virtual de Noves Tecnologies que organitza el Consejo General de la Psicología de España, en línia a causa de la pandèmia de COVID.

Les noves tecnologies són objecte d’anàlisi perquè, en paraules del Comitè Organitzador, està emergent una una nova forma de coneixement, un nou paradigma d'interacció amb la realitat, que és al mateix temps missatger i missatge, és el contingut i és també la forma. Un missatger que, com diu Nicholas Carr -ponent de la Jornada-, no és tan ingenu ni tan neutre com ens volen fer creure. Una realitat que aixeca davant dels nostres ulls noves escletxes, nous desafiaments, perills que abans desconeixíem i problemes sense respostes. Sorgeixen necessitats aparentment inesperades com la telepsicologia, apareixen autors avisant sobre les conseqüències negatives en l’atenció en utilitzar Google i Facebook i la psicologia, els psicòlegs i psicòlogues, no pot mirar cap a un altre costat.

Per a més informació, doncs, premeu aquest enllaç al web de la II Jornada Virtual de Nuevas Tecnologías: hi trobareu el programa i l'enllaç d'inscripció.
  Etiquetes: Activitats externes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC