La Delegació Territorial de Tarragona col·labora en la quarta edició de la Jornada Salut i Emocions: Quan la Por no Ajuda

04-11-2020   |  Tarragona

La jornada se celebrarà el dijous 19 de novembre de 2020 de 9.00 a 13.45 hores, a través de videoconferència.

La Jornada Salut i Emocions: Quan la por no ajuda, promoguda des de Escola Oberta de Salut es un projecte desenvolupat per la Regidoria de Salut i Ciutadania i la Delegació Territorial de Tarragona del COPC,  que se celebrarà el dijous 19 de novembre de 2020 de 9.00 a 13.45 hores,  a través de videoconferència.

Qui no te por? La por està present en tots nosaltres. Varia el grau d’intensitat i les circumstàncies que la desencadenen, però tothom experimenta por d’alguna manera en determinats moments de la vida… És probable que fins i tot trobem aquesta sensació que ens molesta entrellaçada i/o amagada entre altres emocions que experimentem en el nostre dia a dia i ni tan sols ens adonem. És possible que mostrem reticències per acceptar que l’estem experimentant. En general, ens costa admetre que tenim por, però admetre-ho pot resultar molt alliberador, no creus?

Vivim temps d'incertesa i ens cal recordar la importància de valorar les reaccions emocionals, ser hàbils en detectar-les, veure quins elements les desencadenen, quines ens ajuden a gestionar els conflictes i quines interfereixen i ens poden arribar a bloquejar. Anirem des de la reflexió del discurs positiu del "Tot anirà bé" a la por i a les altres emocions que ens acompanyen en un viatge llarg en mig de la tempesta "Covid".

La jornada comptarà amb la participació dels següents experts:

  • RAQUEL DUQUE. Psicòloga General i de l'Esport. Ha construït la seva experiència per un picar d'aquí i allà mentre buscava el meu camí: psicologia, dansa, esport, arts marcials. "Ara sé quin és el meu objectiu: reconnectar cervell i cor. Aquesta és la clau del nostre benestar i d'un món millor"
  • VICTOR AMAT. Conferenciant i divulgador de la Psicoteràpia, és a més, professor col·laborador en diverses institucions públiques. És formador des de fa tres dècades i gaudeix compartint la seva experiència amb les persones que acudeixen als seus tallers. És pare per partida triple, està casat i pensa que "Les dificultats de la vida sempre, sempre es poden apanyar". 
  • EVA LLATSER. Psicòloga General Sanitària. Experta i acreditada en Coaching. Presidenta de la delegació de Tarragona del COPC. Des del treball i l'experiència acompanya a les persones a trobar-se a elles mateixes, a augmentar el seu nivell d'autoconeixement, d'autoestima, a millorar les relacions amb els altres "explotar i deixar fluir les capacitats per tal que puguin dirigir la seva vida amb temprança, serenor i sabent que realment es pot canviar la manera de fer les coses i millorar el benestar".

La sessió és gratuita però cal inscripció.  Podeu veure el detall del programa en aquest enllaç  i accedir directament a les inscripcions a través d'aquest.

Tots les persones inscrites rebran a partir del dia 15, un enllaç a l’espai de videoconferència per participar a la jornada. 

  Etiquetes: Tarragona

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC