Els horaris d’atenció presencial, telefònica i per videotrucada de la seu i les delegacions territorials del COPC canvien lleugerament durant el mes de desembre i gener

03-12-2020   |  Barcelona

A causa del pont del 7 de desembre i les festes de Nadal, els horaris canvien respecte els horaris del mes de novembre.

Durant el mes de desembre de 2020 i la primera setmana de gener de 2021 els horaris del Col·legi canvien a causa de dos motius: primer, els festius de Nadal i del pont desembre i, segon, les mesures preventives de propagació de la COVID-19 a Catalunya.

Tal com fins ara,el COPC seguirà donant cobertura a tots els serveis amb atenció telefònica i virtual en totes els seves seus. Les mesures adoptades afecten els horaris d'atenció presencial del servei d'Atenció Col·legial i també els del servei de Biblioteca. Els horaris tindran unes petites afectacions durant tot el mes de desembre.

En primer lloc, totes les instal·lacions del COPC tanquen les seves portes el dia 7 i 8 de desembre. A partir del dia 9 de desembre, l’horari d’atenció té alguna petita modificació i queda de la següent manera:

 

Seu de Barcelona del COPC

  • Oficines obertes els dimarts i els dijous de 10 a 14 h i de 14.30 a 18 h. Des del 24 de desembre, fins el 7 de gener l’atenció serà dimarts i dijous de 10 a 15 h.
    • El departament d'Atenció Col·legial manté l’atenció atenció presencial exclusivament amb cita prèvia, que podeu reservar per telèfon o a copc@copc.cat.
    • El servei de Biblioteca també obre presencialment amb cita prèvia, que us programa una vegada heu reservat els documents al catàleg. Per a devolució de documents no cal demanar cita, però sí anar al COPC durant l’horari d’obertura.
  • El COPC seguirà donant cobertura a tots els serveis amb atenció telefònica i virtual en horari habitual de dilluns a dijous de 9 a 19 h i divendres de 9 a 15 h. Des del dia 24 de desembre al 7 de gener, l’horari serà de 9 a 15 h.


Delegació Territorial de Tarragona

  • Oficines obertes els dilluns i dimecres de 14 a 18 h i dimarts i els dijous de 10 a 14 h amb atenció presencial del departament d'Atenció Col·legial i del servei de Biblioteca (amb cita prèvia).
  • La Delegació Territorial de Tarragona seguirà donant cobertura a tots els serveis amb atenció telefònica i virtual en horari habitual de dilluns a divendres de 9 a 17 h.

 

Delegació Territorial de Girona

  • Oficines obertes els dimarts i dijous de 9 a 13 h i dilluns i dimecres de 15 a 19 h amb atenció presencial demanant cita prèvia.
  • La delegació territorial de Girona del COPC donarà cobertura a tots els serveis amb atenció telefònica i virtual de 9 a 13 h i de 15 a 19 h.

 

Delegació Territorial de Lleida

  • Oficines obertes de dilluns a divendres, de 9 a 13 h i de 17 a 19 h amb atenció presencial demanant cita prèvia.
  • La delegació territorial de Lleida del COPC donarà cobertura a tots els serveis amb atenció telefònica i virtual de 9 a 13 h i de 17 a 19 h.

 

 

  Etiquetes: Serveis COPC , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC