"L’home de la flor als llavis i...", de Pirandello, amb un 20% de descompte per a col·legiats i col·legiades del 10 al 20 de desembre

04-12-2020   |  Barcelona

L’obra es representa al Teatre Akadèmia fins al 10 de gener, dirigida per Mario Gas i protagonitzada per Montse Guallar, Álex Casanovas i  Xavier Ripoll.

El teatre torna a obrir les seves portes. Per fi, tothom qui no ha pogut anar al teatre a causa de les mesures de confinament per evitar l’expansió de la pandèmia de COVID-19 pot començar a veure totes les obres que tenia pendents i compensar el temps en què els teatres no han pogut obrir.

I què millor per tornar al teatre que una obra de Pirandello com L’home de la flor als llavis i...? Que estigui dirigida per Mario Gas i protagonitzada per Montse Guallar, Álex Casanovas i Xavier Ripoll... i que es representi al Teatre Akadèmia. Encara dubtes? Doncs si ets col·legiat o col·legiada, el Teatre Akadèmia et fa un 20% de descompte en el preu del 10 al 20 de desembre gràcies a un acord amb la Comissió de Cultura del COPC.

Vols comprar l’entrada amb descompte? Prem aquest enllaç privat al web del COPC i obtindràs automàticament el descompte: recorda que has d’iniciar sessió com a col·legiat o col·legiada, completant el teu número de col·legiació i clau d’accés.

Vols més informació sobre l’obra? Llegeix la fitxa tècnica en aquest enllaç al web del teatre Akadèmia.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC