El COPC oferirà un nou servei de supervisions clíniques

27-01-2021   |  Barcelona

El servei està destinat a tots els col·legiats i col·legiades que dediquen la seva activitat professional a l’àmbit d’intervenció clínic o sanitari i disposen de menys de cinc anys de col·legiació.

Des del COPC i la Secció de Psicologia Clínica, de la Salut i Psicoteràpia, en col·laboració amb el departament de seccions i desenvolupament professional, es vol impulsar el projecte de supervisió per a casos clínics que inclogui supervisors i supervisores amb diferents línies de treball. El  nou servei disposarà d’un equip de supervisores i supervisors de diferents zones geogràfiques i amb tres orientacions psicològiques diferenciades: cognitiu-conductual, sistèmic i dinàmica psicoanalítica.

Les persones col·legiades que tinguin menys de 5 anys de col·legiació i siguin membres de la secció de Psicologia Clínica i de la Salut, podran sol·licitar el servei a  la coordinadora de seccions contactant amb seccio@copc.cat per realitzar les supervisions amb els experts de les diferents orientacions psicològiques a un preu institucional. Les persones interessades que no formin part de la secció i estiguin interessades a formar-ne part, s’hi poden inscriure directament des del web del COPC, prèvia identificació com a usuari o usuària col·legiat.

Per a tots aquells professionals que tenen més de 5 anys de col·legiació, i cerquin una supervisió clínica, podran també consultar la llista de supervisors i supervisores a través del directori professional i contactar amb els i les professionals directament per sol·licitar el servei a un preu que es pactarà entre supervisor o supervisora i persona col·legiada.  

Si vols participar com a supervisor o supervisora, pots accedir a la borsa de treball del COPC per  conèixer els requisits necessaris i gestionar la teva inscripció a l’oferta clicant en aquest enllaç.

El període d’inscripció finalitza el proper 15 de febrer del 2021 i durant el mes de març es farà públic el llistat de professionals que estarà disponible pels col·legiats i col·legiades interessats.

Davant qualsevol consulta, podeu contactar amb el departament de  desenvolupament professional a través del correu ocupacio@copc.cat.

  Etiquetes: COPC , Serveis COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC