La tercera edició del Mentoring+ de Barcelona Activa busca persones col·laboradores per ajudar a trobar feina a persones de més de 50 anys

10-02-2021   |  Barcelona

El 25 de febrer es fa la reunió informativa per a persones interessades a ser mentors i mentores de l’edició del primer semestre de 2021.

El Mentoring+ és un programa de Barcelona Activa adreçat a persones de més de 50 anys perquè puguin reactivar el seu procés de recerca de feina. Per fomentar-ho, el programa incorpora la figura de mentors i mentores que aporten la seva col·laboració voluntària per tal que les persones en recerca de feina ampliïn la seva xarxa relacional i de recursos al seu barri. Impulsa el canvi: reactiva la recerca de feina del teu veïnat és l’eslògan del programa Mentoring+, que el COPC, mitjançant un conveni de col·laboració, fa extensiu als seus col·legiats i col·legiades.

Després de la bona acollida i bons resultats de la primera edició, es convoca una segona edició de Mentoring+ al setembre. Per a aquesta tercera edició, el programa ja busca mentors i mentores, persones compromeses amb el seu entorn i amb vocació d'ajudar als altres, disposades a fer xarxa i sumar coneixement per revertir en la situació de qui té dificultat per reintegrar-se al mercat laboral. Els requisits previs per participar-hi són disposar de 10 hores mensuals (durant els 4 mesos de projecte), vocació i motivació per ajudar als altres i participar de sessions grupals virtuals per compartir experiències. No cal experiència prèvia en mentoratge.

Per tal d’informar i respondre totes les preguntes de possibles persones interessades a fer un mentoratge, s’ha programat una sessió informativa el proper 25 de febrer. Si teniu interès a anar a la sessió, o no hi podeu anar però teniu interès per compartir experiències i vivències que puguin ajudar a d'altres persones a trobar feina, podeu trucar o escriure a Carme Roselló, al 93 401 97 97 o al correu electrònic: carme.rosello@barcelonactiva.cat.  Es respondran tots els correus facilitant enllaç a la sessió virtual.

La sessió ajuda que les persones participants coneguin i desenvolupin la seva tasca, que es pot resumir en:

  • Actuen com a factor motivacional i de proximitat proporcionant informació i recursos.
  • Enforteixen emocionalment, trenquen la campana d'aïllament en què es troben les persones aturades.
  • Fomenten la perseverança de les persones mentorades per a una recerca de feina més proactiva.
  • Contribueixen a crear una ciutat més humana, on els veïns i veïnes s'impliquen amb els seus conciutadans.
 
Si t'interessa el projecte, t'esperen a la xerrada informativa. Si no pots anar-hi, posa't en contacte igualment amb el projecte, la sessió no és imprescindible per participar-hi. 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC