Els grups de suport al dol 'T’acompanyem en el sentiment' continuaran fins al 23 de juny a diferents biblioteques de Barcelona

22-03-2021   |  Barcelona

Organitzats per l’Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració del COPC, són gratuïts i la inscripció a la seva tercera edició ja és oberta.

El novembre de 2020, l’Ajuntament de Barcelona va posar en marxa el programa de suport al dol T’acompanyem en el sentiment, amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i les Biblioteques de Barcelona.

Havent conclòs la primera edició i a punt de concloure la segona a principis del mes d'abril, l'Ajuntament de Barcelona anuncia la tercera edició d'aquest programa de suport al dol presencial, que comptarà amb els mateixos psicòlegs i psicòlogues experts en dol que donaran suport professional a totes les persones inscrites. 

La inscripció als grups, com sempre, serà gratuïta, i només es demanarà compromís d’assistència. Les sessions continuaran sent setmanals i de 2 hores. Però les biblioteques on se celebraran els grups han canviat. Seran les següents:

  • Biblioteca Sant Antoni-Joan Oliver: dimecres de 16 h a 18 h, del 14 d'abril al 16 de juny.
  • Biblioteca Sagrada Família: dimecres de 16 h a 18 h, del 21 d'abril al 23 de juny.
  • Biblioteca Les Corts-Montserrat Abelló: dimecres de 17.30 h a 19.30 h, del 7 d'abril al 9 de juny

Per a més informació i inscripcions, podeu consultar al telèfon 93 413 21 21 o bé escriure a barcelona.cuida@bcn.cat.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC