La seu de Barcelona del COPC inicia el projecte de reforma interior de les seves intal·lacions i interromp parcialment el servei de Biblioteca

04-03-2021   |  Barcelona

Se suspèn el servei de biblioteca el dies 8 i 9 de març i els dies 10, 11 i 12 l’atenció serà únicament telefònica i per correu electrònic.

Durant els propers dies la seu de Barcelona del COPC inicia el projecte de reforma interior de les seves instal·lacions. Aquest projecte es du a terme per donar resposta a la necessitat de reorganització dels espais disponibles i la millora de l'espai d'atenció per a les persones col·legiades.

D'aquesta manera, el COPC espera posar a disposició de col·legiats i col·legiades espais confortables i accessibles amb atributs nous i moderns i mobiliari actualitzat.

La biblioteca del COPC és un dels espais principals que han motivat la reforma i per aquesta raó comptarà a partir de la setmana vinent amb algunes interrupcions i modificacions, que podeu consultar a continuació:

  •  El servei de préstec de llibres en format físic de la Biblioteca del COPC en la seu de Barcelona queda aturat fins a nou avís.
  • Els dies 8 i 9 de març, la Biblioteca suspèn els seus serveis tant per atenció física com telemàtica.
  • Els  dies 10, 11 i 12 l’atenció serà únicament telefònica i per correu electrònic. 
  • A partir del dia 15 el servei es mantindrà amb les mateixes condicions dels darrers mesos per al servei de préstec i compra de fulls de respostes, sempre amb cita prèvia. Atenció presencial dimarts i dijous (de 10 a 14 h i de 14.30 a 18 h).

Per recollir els tests psicològics presencialment, cal realitzar prèviament la reserva a través del catàleg en línia i la biblioteca us contactarà per concertar dia i hora de recollida tant bon punt estiguin els documents disponibles.

*  Els préstecs pendents per a la setmana del 8 de març queden posposats per a la setmana següent. Preguem ignoreu les notificacions automàtiques que pugueu rebre. 

Aquesta situació, però, no afecta els altres serveis de préstec de llibres que ofereix el COPC i es podran demanar en préstec els llibres de les biblioteques del COPC Girona, Lleida i Tarragona, a través del catàleg en línia, així com del Catàleg Col·lectiu d’Universitats de Catalunya (CCUC). Podeu gestionar aquestes sol·licituds enviant un correu a biblio@copc.

D’altra banda us recordem es troba a la vostra disposició el préstec de llibres electrònics a través del portal Odilo, on trobareu més del 70% dels llibres que actualment hi ha a disposició dels col·legiats i col·legiades a la biblioteca, en format electrònic.

El projecte complet de reformat interior es durà a terme en les intal·lacions del COPC durant els propers mesos i des del Col·legi  es treballarà per limitar l'impacte en el serveis que ofereix el COPC.  En cas de possibles modificacions o afectacions en els serveis, s'informarà en els canals habituals.

Disculpeu les molèsties, moltes gràcies per la vostra comprensió.

 

  Etiquetes: COPC , Serveis COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC