La biblioteca del COPC et recomana cercadors de recursos sobre psicologia, amb articles, estudis i informes d'utilitat

10-03-2021   |  Barcelona

Es tracta de bases de dades amb un gran nombre de continguts als que pots accedir per fer cerques de bigrafia o ampliar el teu coneixement en psicologia.

Us presentem un de recull bases de dades que serveixen com a recursos als que podeu accedir en obert. Tots ells, us seran de gran utilitat a l’hora de realitzar cerques de bibliografia (hi trobareu articles, tesis doctorals, comunicacions de congressos, materials docents, guies clíniques, etc.) en accés obert:
 

Contingut: Base de dades que inclou estudis aleatoris i controlats de qualitat científica, que han avaluat l'eficàcia de diferents tractaments psicològics per a la depressió (teràpia cognitivo-conductual, de ressolució de conflcites, de tercera generació, d'activació conductual, etc.) per a diferents grups de pacients i que s'han publicat posteriorment a revistes.

Tipus d'accés: obert

Contingut: Plataforma creada per l'Organització Mundial de la Salut (OMS) que conté recursos sobre salut mental, abús de substàncies, discapacitat, salut general, drets humans i desenvolupament. La finalitat d'aquesta plataforma, emmarcada dins la iniciativa QualityRights de la OMS, és crear un espai d'accés global, que faciliti el diàleg, la promoció i la investigació en salut mental, per tal de garantir els serveis d'alta qualitat que millorin l'atenció i la promoció dels drets humans.

Tipus d'accés: obert

Contingut: Ampli recurs d'informació sobre psicologia amb enfocament europeu, que promou l'accés obert a la informació i proporciona una alta cobertura internacional. Conté una extensa col·lecció d'articles, llibres, capítols de llibres, tesis i tests psicològics dels productors d'informació científica europeus i nord americans. L'accés és gratuït, amb la darrera tecnologia pel que fa a motors de cerca en quatre idiomes: anglès, francès, espanyol i alemany.

Tipus d'accés: obert

Contingut: Biblioteca virtual formada per la col·lecció de revistes electròniques de ciències de la salut seleccionades d'acord amb uns criteris preestablerts. El projecte SCIELO pretén contribuir al desenvolupament de la investigació, augmentant la difusió de la producció científica nacional, millorant i ampliant els mitjans de publicació i avaluació.

Tipus d'accés: obert

 

La biblioteca espera que aquests recursos us siguin d'utilitat i us espera properament a les seves instal·lacions. 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC