El COPC organitza un cicle de xerrades sobre sortides professionals en psicologia que es faran al llarg del 2021

10-03-2021   |  Barcelona

Experts i expertes de les seccions professionals del COPC exposaran les diferents sortides en psicologia. La trobada serà en línia un dimecres al mes i amb inscripció gratuïta.

El COPC organitza un cicle de xerrades sobre les diverses sortides professionals de la psicologia amb l’objectiu de donar a conèixer les diferents opcions professionals de la psicologia a través de l’experiència dels experts i expertes que formen part de les diferents seccions professionals del COPC.

Aquest cicle, que es desenvoluparà al llarg de l'any 2021, està destinat a les persones col·legiades i precol·legiades que tinguin interès en una àrea d’intervenció determinada, però també estaran obertes per a estudiants de tercer i quart de psicologia de les diferents universitats que tinguin interès per una sortida professional i vulguin conèixer en profunditat quines son les competències clau i els àmbits d’actuació per a la seva inserció laboral.

Les xerrades començaran a les 17 h i tindran una durada d’una hora i mitja; els i les ponents explicaran les competències específiques de cada sortida professional, els àmbits d’actuació, els reptes de futur, i els estudis o regulacions específiques de referència. Al final de cada xerrada, es farà una roda de preguntes per part dels i les assistents.

El dimecres 14 d'abril, es durà a terme la xerrada de Psicologia Comunitària i de la Intervenció Social. Pots inscriure-t'hi en aquest enllaç. El dia 12 de maig, està prevista la xerrada sobre Neuropsicologia. Inscriu-t'hi aquí.

Davant de qualsevol dubte, pots contactar amb el departament de Desenvolupament professional del COPC escrivint a ocupacio@copc.cat


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC