Cinefòrum amb La chica del brazalete, dijous 20 de maig, de franc per a persones col·legiades i precol·legiades a l’Screenbox de Lleida

07-05-2021   |  Lleida

El GT Sistèmic familiar de la Delegació de Lleida dinamitzarà el col·loqui amb el públic assistent.

La Delegació Territorial de Lleida conjuntament amb la Comissió de Cultura del COPC organitza, per al dijous 20 de maig a l’Screenbox (antic Espai Funàtic), un nou PSICOFILM amb la projecció de la pel·lícula La chica del brazalete. El col·loqui, que tindrà lloc després de la sessió de les 18.30 h, serà moderat i dinamitzat pel GT Sistèmic familiar de la Delegació i comptarà amb la participació d'un director de cinema i de teatre.

Les persones col·legiades i precol·legiades del COPC hi tenen un passi d’invitació, gratuït, que es pot reservar al What’sApp del telèfon 630 743 981. Cal tenir en compte que l’aforament és limitat i que els acompanyants i la resta de públic ha de pagar l’entrada al preu de taquilla.

Per últim, pel que fa a la pel·lícula, la trama de la pel·lícula suggereix múltiples temes per al debat. Lise, una jove adolescent, és acusada d’assassinar la seva millor amiga. Durant el judici es coneixerà part de la vida de la jove que els seus pares desconeixien, i que els farà dubtar de la seva innocència. Us venen ganes de veure la pel·lícula i comentar-la? Doncs afanyeu-vos i reserveu-vos-hi una entrada!

  Etiquetes: Lleida

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC