La via extraordinària transitòria de les acreditacions del Consejo General de la Psicologia s’amplia en diferents àmbits

12-05-2021   |  Barcelona

Fins l’any 2022, qualsevol col·legiat o col·legiada que compleixi els requisits, podrà demanar per via extraordinària transitòria la seva acreditació professional d’expertesa.

A causa de la situació excepcional en matèria de salut pública en la qual encara ens trobem immersos, i en resposta a la demanda dels col·legiats i dels col·legis profesionals, el Consejo General de la Psicologia de España aprova l’ampliació del termini de la via extraordinària transitòria de les acreditacions professionals que durant gran part de l'any 2020 i principis de 2021 es van tancar.  Són les següents:

  • Psicòleg/òloga Expert/a en Psicologia Educativa:
    Via Extraordinària transitòria (ampliació fins el 25 d'abril de 2022).
  • Psicòleg/òloga Expert/a en Psicologia de la Intervenció Social:
    Via extraordinària transitòria (ampliació fins el 25 d'abril de 2022).
  • Psicòleg/òloga Expert/a en Psicologia Jurídica i Forense:
    Via extraordinària transitòria (ampliació fins el 11 de maig de 2022).
  • Psicòleg/òloga Expert/a en Psicologia del trànsit i la seguretat:
    Via extraordinària transitòria (ampliació fins el 11 de maig de 2022).

El COPC col·labora a través de les seves comissions de valoració autonòmiques en el programa d’acreditacions nacionals del Consejo General de la Psicología de España. Per consultar les bases específiques en cada cas, i sol·licitar aquestes acreditacions i/o conèixer el tràmits administratius de totes les acreditacions professionals d’expertesa convocades en l’àmbit nacional cal clicar el següent enllaç.

Per tal de facilitar als col·legiats i col·legiades l’accés a la informació, el Departament de Desenvolupament Professional programa xerrades informatives sobre el procediment general. La propera és el dia 17 de juny en sessió telemàtica.  Si t’hi vols inscriure, només cal que premis aquest enllaç. 

Per últim, si necessites més informació, pots consultar directament el Departament de Desenvolupament Professional a través del correu electrònic acreditacions@copc.cat.  

  Etiquetes: Acreditacions , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC