El COPC és pioner des de l’any 2015 en l’acreditació d’Expertesa en Gestió de Conflictes: Mediació i altres ADR

08-07-2021   |  Barcelona

El gener de 2021, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya va posar en marxa la segona convocatòria, que es mantindrà oberta tot l’any.

L’any 2015 el COPC convoca la primera acreditació de Psicòlegs experts i psicòlogues experts/tes en gestió de conflictes: mediació i altres ARD’s.

26 psicòlegs i psicòlogues col·legiats del COPC van obtenir aquest reconeixement. 

Un psicòleg o una psicòloga expert en gestió de conflictes i mediació posa els coneixements psicològics i les competències i habilitats comunicatives i socials al servei   de   les   persones i grups en conflicte amb l’objectiu que el superin pacíficament i autònomament”.

El o la professional treballa amb metodologies concretes i específiques, en alguns casos amb protocols formalitzats dissenyats des de criteris basats en els diferents corrents i camps de la psicologia, de la conflictologia, en la legislació, en les normes socials i culturals i d'altres.

El gener de 2021, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya  va posar en marxa la segona convocatòria, que es mantindrà oberta tot l’any.

Podran obtenir “l'Acreditació Professional  d'Expertesa en Gestió de Conflictes: Mediació i altres ADR” les persones col·legiades que estiguin interessades i que reuneixen els següents requisits específics:

“Acreditar estar homologat pel  Centre de Mediació de Catalunya (CMC) o bé acreditar una formació específica en gestió de conflictes i mediació amb una durada mínima de 170* hores i una memòria escrita de tres processos de gestió de conflictes en els quals s'hagi intervingut”.

Podeu consultar les bases i els requisits generals i específics exigits  en aquest enllaç.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya organitzarà, un dijous al mes, una sessió d’assessorament professional grupal en línia amb l’objectiu d’oferir assessorament general sobre el procediment per la presentació de sol·licituds d’acreditacions professionals d’expertesa tant autonòmiques com nacionals. 

Si vols inscriure’t a la propera sessió prevista pel dia 16 de setembre pots fer-ho a través d’aquest enllaç.

Per a qualsevol dubte addicional pots contactar amb el departament de desenvolupament professional a través del correu electrònic: acreditacions@copc.cat.

 
  Etiquetes: COPC , Acreditacions

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC