La Fundació Mutuam Conviure convoca la 20a edició del Premi de Recerca d’Atenció Sociosanitària

17-06-2021   |  Barcelona

Fidel al seu compromís amb la promoció de la recerca relacionada amb la gerontologia clínica i l’atenció sociosanitària, premia amb 6.000 € projectes de recerca i millora de la pràctica.

La Fundació Mutuam Conviure és una entitat sense ànim de lucre que té com a missió incentivar la feina ben feta en el món de l’assistència sociosanitària i social de les persones grans que viuen al nostre país. Els objectius dels seus programes són: impulsar la formació dels professionals i la resta del personal que presta serveis sanitaris, sociosanitaris i socials; promoure la recerca en l’àmbit sanitari, sociosanitari i social; millorar la informació, la qualitat de vida i la inserció en la societat de les persones grans o en situació de dependència.

El Premi de Recerca d’Atenció Sociosanitària de la Fundació Mutuam Conviure està destinat a promoure projectes de recerca o de millora de la pràctica clínica en l’àmbit de la gerontologia clínica i l’atenció sociosanitària, i enguany s’ha convocat la 20 edició. El premi està dotat amb 6.000 €, i hi poden participar professionals de forma individual o col·lectiva que desenvolupin la seva activitat en qualsevol centre o servei establert a Catalunya. La data límit de presentació és el dia 22 d’octubre de 2021, i el lliurament del premi es durà a terme durant la XVI Jornada Sociosanitària de la Fundació Mutuam Conviure, que tindrà lloc el dia 16 de novembre.

Tota la informació necessària per participar al premi és en aquest díptic, que podeu consultar prement aquest enllaç o descarregar com a document adjunt a la notícia.

  Etiquetes: Activitats externes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC