La Delegació de Girona celebra la festa de la psicologia a Santa Pau

19-06-2021   |  Girona

En l'acte de celebració es van lliurar els premis del XXXII Concurs Literari d'Articles de Divulgació de la Psicologia

 
Tradicionalment, la celebració de la Festa de la Psicologia és un motiu de reunió, de retrobament informal entre els psicòlegs i psicòlogues en
diferents escenaris de la geografia gironina. Aquest any, la volcànica Santa Pau va acollir als 125 assistens com amics i va permetre admirar el seu
meravellós entorn de paisatges naturals.
 
Guillermo Mattioli, degà del COPC, i el president de la Junta Rectora de la Delegació Territorial de Girona del COPC, Paco Molinero, juntament amb altres membres de Junta, van ser la representació institucional de l'esdeveniment.
 
La festa és també un moment de reconeixement als 25 anys de col·legiació dels psicòlegs i psicòlogues que han permès que el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya els acompanyés en la seva trajectòria professional.
 
I un últim reconeixement, però no menys important, als participants del concurs literari, col·legiats i estudiants de grau de psicologia, que amb els seus relats fan que aquest concurs hagi assolit la seva maduresa amb bona salut.

El jurat ha destacat els següents articles d'aquesta edició:
 
  • En la categoria d'estudiants, dotat amb 300 € i un any de col·legiació gratuïta al COPC, per l'article "I si no vull viure", de M. Àngels Puig, de 3r. UdG.

  • En la categoria de persones col·legiades, el 1r premi de la categoria, dotat amb 600 €, és per l'article "Començar de nou. La depressió postpart: un trastorn silenciós", de Carmina Llongueras.



  • El 2n premi, dotat amb 400 €, per l'article "Crónica de una baja; un psicólogo como paciente", de Pau Sanz.



  • 3r premi, dotat amb 300 €, per l'article "Microcontes neuronals. Tres diàlegs amb l'alter ego, la consciència i l'obsessió", de l'Imma Riu.



Amb les mascaretes i la distància de seguretat, vacunats o encara no, es va oblidar l'actor principal d'aquesta pandèmia en favor de les persones, i això també va ser part de la festa.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC