El Premi als Treballs de Promoció de la Salut de Girona espera la vostra participació fins al 31 d'agost

19-07-2021   |  Girona

El primer premi està dotat amb 1.000 € i es lliurarà a la Jornada Interdisciplinària en Promoció de la Salut a les Comarques Gironines

El grup de Professionals per a la Promoció de la Salut a Girona dels Col·legis Oficials de Metges, Infermeres, Farmacèutics, Psicologia, Veterinària, Treball Social, Educació Física i l'Esport i Fisioterapeutes organitzen el Premi als Treballs de Promoció de la Salut de Girona, que es farà públic a la Jornada Interdisciplinària en Promoció de la Salut a les Comarques Gironines de 2021.

Les bases del premi ja estan publicades i són consultables en aquest enllaç: l'organització espera la vostra resposta i premiar els millors treballs amb un primer prèmit i un accèssit, de 1.000 i 500 € respectivament. El termini de presentació de treballs venç el 31 d'agost, esperem que tingueu prou temps per presentar-vos-hi, hi estan convidats tots i totes les professionals de la província de Girona.

El premi vol reconèixer treballs o experiències sobre promoció de la salut amb la finalitat de contribuir a potenciar-la, esperem la màxima participació!
 
 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC