El 7è Congrés Català de Salut Mental “Societat digital i salut mental” us espera el 3, 4 i 5 de novembre

15-07-2021   |  Barcelona

El “Memorial: COVID-19, un dol col·lectiu” es convoca el 25 d’octubre com a acte precongrés.

La Fundació Catalana presenta una nova edició del Congrés Català de Salut Mental, previst pel 3,4 i 5 de novembre de 2021, que en aquesta se centrarà en l’entorn digital i la salut mental. La temàtica ha interessat la FCCSM des de fa temps i ha estat sent àmpliament debatuda en diverses jornades anteriors, especialment pel que fa al seu impacte en la infància i l’adolescència. Actualment, i a partir de la crisi sanitària de la COVID-19, el tema ha adquirit encara una major vigència en tots els àmbits.

Més enllà que la qüestió és de màxima actualitat, hi ha consens sobre la gran rellevància social que té, específicament per la salut mental col·lectiva i, per tant, que cal tractar tant els seus riscos evidents com les seves potencialitats en la societat i en l’atenció a la salut mental en particular. En aquesta 7a edició del Congrés, el memorial no anirà dedicat a una persona concreta, sinó a un fenomen que ens ha afectat a tots tant en l’esfera sanitària com en la social: “COVID-19, un dol col·lectiu”, tindrà lloc el dia 25 d'octubre, com a acte precongrés.

El Congrés d'enguany vol ser un encontre deliberatiu i d’elaboració de recomanacions i propostes a partir del qual plantejar-se nous reptes i línies de treball en el propers anys (2022-2025). A més dels espais de debat de caràcter presencial, en aquesta ocasió es vol impulsar la presència del Congrés a debats en forma telemàtica, a les xarxes socials, ampliant així les possibilitats de participació a nous públics.

Tota la informació sobre el 7è CCSM és en aquest enllaç al programa i en aquest enllaç a la inscripció.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC