El XIII Congreso (Inter)Nacional de Psicología Jurídica y Forense us espera del 28 al 30 d'octubre de 2021

15-07-2021   |  Barcelona

Es tracta d'un esdeveniment que tindrà lloc virtualment al palau de congresos de la Universidad de Vigo. Podeu apuntar-vos-hi amb descompte fins el dia 15 de juliol.

La Sociedad Española de Psicología Jurídica y Forense organitza el XIII Congreso (Inter)Nacional de Psicología Jurídica y Forense, que se celebrarà en un escenari en el palau de congressos virtual de la Universidad de Vigo del 28 al 30 d'octubre de 2021.
 
Per tal d'assistir a l'esdeveniment cal que us hi inscriviu prèviament omplint un formulari. A més, podeu gaudir d'un descompte exclusiu per a col·legiats i col·legiades fins al 15 de juliol. És important tenir en compte que, tot i ser telemàtic, el congrés té aforament limitat. Podeu formalitzar la vostra assistència prement aquí.
 
El Congreso comptarà amb diferents activitats com ara conferències plenàries, taules d'experts, simpòsiums i sessions aplicades. Podeu consultar aquí el programa complet i els i les ponents confirmades. 
 
El Comitè Organitzador espera la vostra participació i posa a disposició de les persones interessades un correu electrònic de contacte per a dubtes o preguntes: congresosepjf2021@gmail.com.
  Etiquetes: Activitats externes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC