Fes-te més visible al directori professional del web del COPC

22-07-2021   |  Barcelona

Més de 15.000 col·legiats i col·legiades són visibles al directori professional, el cercador oficial de psicòlegs i psicòlogues col·legiats.

Diàriament, el COPC rep trucades de la ciutadania que està cercant l’ajuda d’un psicòleg o psicòloga, habitualment per iniciar un procés de psicoteràpia. En aquest últim any, amb la crisi sanitària, les demandes d’ajuda psicològica han augmentat significativament.

Aquest increment també ha implicat que els col·legiats i col·legiades hagin actualitzat les seves dades professionals i de contacte al cercador. Actualment el 18% de les persones col·legiades visibles al directori són psicòlegs o psicòlogues generals sanitàris, un 14% poden oferir atenció psicològica en línia i un 3% són psicòlegs o psicòlogues especialistes en psicologia clínica.

El Col·legi recorda als psicòlegs i psicòlogues que són al directori professional que és essencial implementar les dades de contacte per tal que els ciutadans puguin fer un bon ús del cercador i alhora contactar amb els professionals que encaixin millor amb les seves necessitats.

Els passos bàsics que cal emplenar per part dels professionals sanitaris són els següents: 

  • PAS 1: Entra a la teva àrea privada del web utilitzant el teu usuari i clau d’accés
  • PAS 2: Prem el desplegable “La meva zona privada” i accedeix a l’apartat “Les meves dades del directori
  • PAS 3: Per modificar les dades prem “Modificar i més informació
  • PAS 4: Els desplegables bàsis que cal que emplenis són:
    • Àrea d’intervenció: Selecciona “Psicologia Clínica i de la Salut
    • Metodologia: Selecciona “Online” (si vols oferir atenció a distància)
  • PAS 5: Accedeix a l’apartat “Les meves empreses” i omple el formulari amb les teves dades de contacte.
  • PAS 6: Selecciona l'opció “Desitjo que apareguin les meves dades al directori professional” de cada apartat que hagis modificat. 

Per tota la resta de col·legiats i col·legiades i àrees d’intervenció, recordeu que podeu implementar tots els camps del perfil professional, amb el suport de la guia de funcionament Guia per donar-se d'alta al Directori professional - Professionals.

  Etiquetes: Professional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC