Guillermo Mattioli, a la revista 'Metges de Catalunya': “No hi ha salut mental sense benestar emocional”

23-08-2021   |  Barcelona

El magazín mèdic publica un article del degà del COPC sobre la salut mental i emocional en temps de Covid i el nou pla del president Aragonès.

Aquest estiu, la revista del sindicat mèdic Metges de Catalunya ha volgut comptar entre les seves pàgines amb les reflexions del Guillermo Mattioli Jacobs, degà del COPC. Després que, a finals de maig, el president Pere Aragonès anunciés el seu "pla integral de salut mental i emocional", la publicació mèdica va demanar al degà dels psicòlegs i les psicòlogues catalans que compartís el seu parer com a professional sobre la situació actual de l'atenció psicològica a Catalunya, que es troba en un interessant moment de transició i millora.
 
En l'article, titulat Salut mental i emocional: un efecte Covid, es poden llegir reflexions sobre el significat de "tenir salut", les lliçons que ens deixa la pandèmia (com la importància de la salut emocional), i sobre el perfil dels i les professionals que han de conformar aquesta nova xarxa d'atenció psicològica al sistema públic de salut d'imminent aparició, i per la que tant temps portem lluitant.
 
El text complet, que esperem que tingui una àmplia difusió entre tots els i les professionals de la salut, ja es pot llegir en aquest enllaç.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC