La temporada teatral s’allarga amb una nova promoció per a Sin fronteras al 45% de descompte

21-11-2017   |  Barcelona

Sin fronteras és una creació col·lectiva, dirigida per Thomas Richards, que programa el Teatre Akadèmia del 29 de novembre al 10 de desembre

El Teatre Akadèmia programa Sin fronteras del 29 de novembre al 10 de desembre, una obra de teatre de laboratori dirigida per Thomas Richards. L’obra, de creació col·lectiva amb els actors, és una mostra més de la interessant programació del Teatre Akadèmia, un projecte cultural sense ànim de lucre que aposta per la qualitat i innovació donant l’oportunitat a nous dramaturgs i companyies.

Gràcies a una nova promoció dels Grans avantatges del COPC, els col·legiats i col·legiades del COPC i tots els seus acompanyants poden veure-la amb un 45% de descompte, a 12’80 euros. Cal remarcar que després de la funció del dia 30 de novembre es farà un teatrefòrum amb el director i actors.

Per tal de gaudir del preu especial, cal clicar aquest enllaç a la secció Grans avantatges i clicar l’enllaç promocional per fer la compra per Internet.

 

Sinopsi de l’obra:

Sin Fronteras transcorre en una ONG després del terratrèmol de l'any 2010 a Xile. Un grup de voluntaris arriba per ajudar a les víctimes del desastre. Allà, al seu campament base, amb intenció terapèutica, els voluntaris expliquen als nens perjudicats per la catàstrofe, un conte escrit per Heinrich Von Kleist el 1808. Juntament amb els espectadors, els voluntaris són arrossegats a la història d'una dona que, a Santiago de Xile el 1647, escapa de la seva execució just abans de morir, només per ser assetjada de nou per la tragèdia en mans d'una multitud enfadada que acaba matant-la. La representació de la història que duen a terme els voluntaris de l'ONG per als nens revela profundes fractures dins d'ells mateixos i amb el seu entorn.

El muntatge reflexiona sobre aquelles fissures que s'obren en la societat i els individus que la componen després d'una catàstrofe natural, posant en evidència la precària estabilitat de la nostra civilització.

A través de l'entrellaçament de textos contemporanis amb altres antics i poètics, cants tradicionals i marionetes, l'espectador és traslladat d'un univers realista a un altre grotesc i còmic, en el que els voluntaris ja no són únicament personatges del drama, sinó persones que a través de l'acció donen respostes als temes que la peça ha qüestionat. Atrapats en les salvatges corrents d'un tsunami, tant els actors com els espectadors són conduïts des d'un trepidant territori de teatralitat cap a aigües més desconegudes, en què es poden revelar aspectes íntims i subtils de l'ésser humà.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC