Curs: L’afectació de la sexualitat amb dones en situacions de violències masclistes: intervenció i reparació.

Termini finalitzat
Categoria del curs: CURS
Àrea: Interna
Referència: CR21002474
  • Tipus de violències sexuals envers les dones: Abusos sexuals, coacció sexual dintre de la parella, mutilació genital, violencia sexual en dones adultes amb situacions o condicions de vulnerabilitat:  diversitat sexual, diversitat funcional.
  • Abordatge grupal: Propostes de tallers  d'educació sexual dirigida a grups de dones que han patit violència masclista:  sensibilització i promoció d'una sexualitat plaentera i sana.
  • Tractament individualitzat   amb una atenció  especial  en la terapia sexológica de les repercussions de la violencia masclistes en la sexualitat de les dones : metodología mitjançant casos clínics.
Tenim l’objectiu d’evidenciar la diversitat de les causes, de les manifestacions, de les conseqüències que se’n deriven i del seu abordatge, des de dues perspectives: un tractment grupal i un tractament individualitzat.
 
D'altra banda, reflexionarem i analitzarem  els diferents tipus de violències sexuals envers les dones i aprofundirem en les eines sobre l’abordatge de la sexualitat des d’una perspectiva integral tant a nivell grupal com individual.

     

Les vilències sexuals són uns fenòmens  de naturalesa multicausal i multidimensional, és a dir, estan presents a múltiples àrees de la vida. Per això, amb la cosificació sexual que consisteix en representar o tractar a una persona com un objecte sexual, ignorant les seves qualitats i habilitats intel·lectuals i personals i reduint-les a mers instruments per al delit sexual d'una altra persona però també com a objecte de consum social.
Data d'inici 21-10-2021
Data de fi 21-10-2021
Data d'inici de la inscripció 08-06-2021, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 20-10-2021, 09:30:00
Preu Col·legiat/a COPC: 20,00 €
Estudiants de grau de Psicologia: 16,00 €
No col·legiat/a: 36,00 €
Precol·legiats/es: 16,00 €
Col·legiats/ades amb bonificació especial per atur: 16,00 €
Idioma Català
Modalitat En línia
Estat Obert
Departament responsable Delegació Territorial de Lleida
Formació necessària
 
Durada 4 hores
Sessions
Sessió 1 21-10-2021, 09:30 - 13:30
FORMACIÓ ONLINE

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC