Conferència: “Ventanas y abrazos”: un exercici col·lectiu de Coaching relacional durant la pandèmia (FORMACIÓ ONLINE)

Termini finalitzat
Categoria del curs: CONFERÈNCIES
Àrea: Interna
Referència: CR21002505
Presentació de l’exercici pràctic de coaching relacional. L’objectiu és presentar l’exercici i producte en format de llibre, que es va generar de la participació de més de 150 persones voluntàries a dues trucades en format formulari, on es convidava a la reflexió i participació, a través de preguntes formulades des del coaching relacional.

Explicar la idea, objectiu, metodologia i resultats d’implementar un exercici de coaching relacional. Debatre sobre l’experiència viscuda, recollir els aprenentatges i contribuir a una visió des del coaching, per a futures accions en compromís amb el benestar i la qualitat relacional en les organitzacions, l’educació, la mediació i l’àmbit de la salut. Tot a partir de les contribucions i el servei d’acompanyar a les persones des del model de coaching relacional anomenat "Acompanyament Relacional Personalitzat".

Dra. Elvira Reche

Dra. Elvira Reche

Psicòloga sanitària i psicòloga coach acreditada pel Col·legi de Psicologia de Catalunya (COPC) i per l’Institut Relacional, a on exerceix com a consultora. Amb 15 anys d’experiència en gestió d’ajudes públiques a la investigació, és autora de la metodologia Research Yourself per al desenvolupament de competències transversals en l’àmbit acadèmic, universitari i investigador, que va rebre el Premi al Millor Projecte de la Secció de Psicologia del Coaching del COPC.
Esther Trujillo

Esther Trujillo

Especialista acreditada en Coaching Relacional per l'Institut Relacional. Estudis de Traducció i Interpretació i postgraus en Responsabilitat Corporativa per Harvard Business School , ESADE i Stanford.En 2012 funda PlanBET Estratègies, S.L., una microempresa que acompanya a persones i organitzacions en processos de canvi relacional i definició de models de comportament i vertebració institucional. Vocal de la Junta Directiva de l'Associació per a la Cerca de l'Excel·lència i patrona d'Aliança per la Solidaritat, voluntària d'Unicef, Creu Roja i Càritas. Imparteix formació de postgrau en IESIDE, ESADE, Deusto Business School, així com, a la Universidad Pontifícia de Comillas, la Universidad de A Coruña, i altres institucions docents.
Joan Quintana

Joan Quintana

Psicòleg. Director Institut Relacional
Aquesta formació s'impartirà en la modalitat de seminari web.
 
L’assistent haurà de tenir a la seva disposició un ordinador amb sortida de so, micròfon i connexió a internet.
 
Es valorarà com a formació continuada, un dels requisits necessaris per a la renovació de l’ACREDITACIÓ DE L’EXPERTESA EN PSICOLOGIA COACHING, del COPC.
Data d'inici 14-10-2021
Data de fi 14-10-2021
Data d'inici de la inscripció 14-06-2021, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 12-10-2021, 20:00:00
Idioma Castellà
Modalitat A distància
Estat Obert
Departament responsable Seu de Barcelona
Acreditació relacionada Acreditació d'Expertesa en Psicologia Coaching
Formació necessària
 
Durada 2 hores
Sessions
Sessió 1 14-10-2021, 18:30 - 20:30
FORMACIÓ ONLINE

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC