Conferència: Un procés de psicologia coaching des del mindfulness (FORMACIÓ ONLINE)

Termini finalitzat
Categoria del curs: CONFERÈNCIES
Àrea: Interna
Referència: CR21002527
 
-Apropar-se al concepte de mindfulness com a eina.
-Aprendre a practicar la presa de consciència. Exercicis i estratègies pràctiques.
-Identificar les àrees fonamentals en un procés de canvi.
-Aprendre a identificar les creences i comportaments limitants.
-Practicar l’autoregulació emocional i l’ equilibri.
-Dissenyar i executar un pla d’acció des d’un cas pràctic.
Objectius Generals:
-Apropar-se al valor afegit en un procés de psicologia coaching de l'habilitat de centrar l’atenció al present i aprendre a buscar dintre les nostres emocions i creences més limitadores.
-Entrenar en la tècnica, ja que la seva utilització aporta major qualitat a l'experiència i augmenta la consciència i l’autoconeixement.
-Millorar la relació amb nosaltres mateixos i altres persones, augmentant el nostre benestar.
 
 
Maria Checa

Maria Checa

Llicenciatura en Psicologia, especialitat de Psicologia Clínica a la Universitat Autònoma de Barcelona. Mestratge "Màster de Postgrau: Psiquiatria de Sector" del Departament de Medicina i Cirurgia de la Universitat Rovira i Virgili. Des del 2006 Títol oficial de Psicòloga especialista en Psicologia clínica. Des del 1994 Facultativa Responsable de PEF (Psicòleg Especialista en formació) durant la seva rotació al Centre de Salut Mental d'adults (CSMA ) de Tarragona. Des del 1997 Tutora de PEF (Psicòleg Especialista en formació). Formació en Psicologia Coaching pel COPC. Formació en Mindfulness: "Programa de Reducción de Estrés basado en Mindfulness (MBSR)" creat per Jon Kabat-Zinn en el Center for Mindfulness de la Universitat de Massachusetts. Curs "MBSR Foundations" impartit per Beatriz Rodríguez-Vega (Efsyp) i Carola García Díaz (Mindfulness Vivendi), certificades com a formadores de professors de MBSR per la Universitat de Massachusetts/Universitat de Brown, membres de l'organització GMC (Global Mindfulness Collaborative) que reuneix als formadors de professors de MBSR certificats de tot el món en col·laboració amb la Universitat de Brown (Mindfulness Center). Des de 1990 treballa a l'Hospital Universitari Institut Pere Mata, de Reus, exercint amb la categoria professional de Psicòloga especialista en Psicologia Clínica. Actualment, i des de 1995 al Centre de Salut mental d'adults de Tarragona, dintre de l'equip multidisciplinari que ofereix l'atenció a la Salut Mental de caràcter públic en la Regió Sanitària del Tarragonès. Com a Psicòloga adjunta dintre de la Unitat docent multiprofessional de Salut Mental de l'hospital col·laboracions amb l'Universitat Rovira i Virgili com a docent en seminaris i en la consulta al CSMA com a tutora amb residents (PEF) i estudiants del màster general sanitari (MGS) de l'URV. Des de 2007 formació als equips de l'Atenció Primària (CAP Tarraco, CAP de Constantí, CAP Jaume I) amb sessions clíniques. Des de 2002 Pràctica Privada adolescents i adults en clínica i psicologia coaching.
Es valorarà com a formació continuada, un dels requisits necessaris per a la renovació de l’ACREDITACIÓ DE L’EXPERTESA EN PSICOLOGIA COACHING, del COPC. 
Data d'inici 23-11-2021
Data de fi 23-11-2021
Data d'inici de la inscripció 22-06-2021, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 22-11-2021, 08:00:00
Modalitat En línia
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 2 hores
Sessions
Sessió 1 23-11-2021, 18:30 - 20:30
FORMACIÓ ONLINE

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC