Taller: Sessions d'intervisió per a la Supervisió en Psicologia Coaching (FORMACIÓ ONLINE)

Termini finalitzat
Categoria del curs: TALLER
Àrea: Interna
Referència: CR21002563
 
La intervisió és una forma de reflexió sobre els processos d’intervenció professional, que revisa la pràctica quotidiana i que utilitza l’assessorament entre professionals i la posada en comú d’una situació professional per obtenir una perspectiva més àmplia que ajudi en la intervenció.
 
En l’àmbit de la Psicologia Coaching, aquests processos fan palesa la importància de la supervisió i permeten que professionals de l’àmbit puguin compartir coneixements i resoldre qüestions que els preocupen. Durant les 3 sessions de supervisió d'aquest cicle focalitzarem les dinàmiques entorn a aquestes necessitats.
 
Objectius Generals:
  • L’objectiu general d’aquestes sessions d’intervisió és dotar aquest procés de supervisió de la importància cabdal que té en el desenvolupament de la professió de Psicologia Coaching.
 
Objectius Específics: 
  • Identificar les necessitats de supervisió en els casos de Psicologia Coaching.
  • Compartir el know-how.
  • Conèixer altres perspectives teòriques i metodològiques.
  • Crear estratègies compartides. 
  • Utilitzar el potencial de recursos del grup de psicòlogues i psicòlegs coaches que intervenen en la sessió.
Margarita Segarra

Margarita Segarra

Psicòloga organitzacional (UB).Certificada pel COPC com a Psicòloga Coach. Postgrau en Consultoria de Desenvolupament Organitzacional per l'Institute for Organitzacional Development & Personal Manager (Itamar Rogovski). Postgrau en RRHH, Desenvolupament i Formació del Capital Humà per l'IDEC. Formada en Coaxing Executiu per BLC amb l'acreditació d'AECOP-EMC. Formadora i tècnica de projectes pel desenvolupament dels RRHH. Membre de la Secció Psicologia Coaching del COPC, vocal i tresorera de la Junta de la Secció 2017-2018. Coordinadora i Formadora en el Programa Formatiu i Experiencial en Psicologia Coaching. Psicòloga Coach i Formadora (voluntariat) al Projecte Home Catalunya, treball amb usuaris i grups de famílies( 2016-actualitat).Psicòloga Coach i formadora en diferents programes adreçats a personal de diferents entitats com: Barcelona Activa, Cases d'oficis; ICAB, ADECCO, Ajuntament de Sant Boi i Residències per a Gent Gran Generalitat de Catalunya.
Aquesta formació s'impartirà en la modalitat de seminari web.
 
L’assistent haurà de tenir a la seva disposició un ordinador amb sortida de so, micròfon i connexió a internet.
 
Es valorarà com a formació continuada, un dels requisits necessaris per a la renovació de l’ACREDITACIÓ DE L’EXPERTESA EN PSICOLOGIA COACHING, del COPC.
Data d'inici 09-11-2021
Data de fi 09-11-2021
Data d'inici de la inscripció 07-07-2021, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 05-11-2021, 14:00:00
Idioma Català / Castellà
Modalitat A distància
Estat Obert
Departament responsable Seu de Barcelona
Formació necessària
 
Durada 2 hores
Sessions
Sessió 1 09-11-2021, 18:30 - 20:30
FORMACIÓ ONLINE

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC