Conferència: La relació de l’escola i la psicoteràpia amb infants i adolescents. Experiències d’èxit (FORMACIÓ ONLINE)

Termini finalitzat
Categoria del curs: CONFERÈNCIES
Àrea: Interna
Referència: CR21002655
El treball conjunt entre l'escola i el/la psicòleg/òloga que desenvolupa una psicoteràpia amb infants i adolescents, cada vegada resulta més necessari. En aquest camí hi ha molts aspectes que mereixen tenir-se en compte. 
 
Des de l'escola: la detecció del malestar, patiment o símptoma, les senyals d'alerta; les tutories amb pares, l'escolta activa a l'aula, la derivació o indicació de consulta, el seguiment de l'alumnat, etc.
Des de la psicologia: com treballar amb l'escola, la comunicació amb pacient-família-escola, recursos que orientin als mestres, aspectes ètics, especialment el secret professional, etc.
 
Al llarg de la conferència veurem un gran ventall de vinyetes clíniques i experiències d'èxit que poden inspirar als participants en el seu treball quotidià, sigui a l'àmbit escolar o a la consulta. Aportarem de manera pràctica i molt dinàmica, algunes claus per a intervenir i acompanyar aquests processos.
 
La ponent compartirà la seva experiència de 28 anys, per a mostrar-nos de quina manera els ponts entre escola i psicoteràpia poden ser de gran utilitat en l'atenció als infants i adolescents a partir de petites intervencions molt concretes. 
 
Aquesta formació s'impartirà en la modalitat de seminari web.
 
L’assistent haurà de tenir a la seva disposició un ordinador amb sortida de so, micròfon i connexió a internet.
Data d'inici 21-02-2022
Data de fi 21-02-2022
Data d'inici de la inscripció 14-12-2021, 10:00:00
Data de fi de la inscripció 14-02-2022, 20:00:00
Modalitat En línia
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 2 hores
Sessions
Sessió 1 21-02-2022, 18:00 - 20:00
FORMACIÓ ONLINE

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC