Secció de Psicologia d'Emergències


Composició de la Junta

Nom Càrrec
ANNA MARIA ROMEU MATEU President/a
MONICA LOPEZ BENAVENT Vicepresident/a
ANDREEA APOSTOL Secretari/ària
GEMMA RIBERA UREÑA Tresorer/a
MARTA SANCHEZ SANTACREU Vocal
ANDRÉS CUARTERO BARBANOJ Vocal
JORDI GARCIA SICARD Vocal
JOSEP SOLER AUGUET Vocal
ANNA SALAZAR SANZ Vocal
MARIA FARNERS CANTALOZELLA MAS Vocal
EVA GARCÍA COTS Vocal
ALEJANDRO DE LLANZA HERRERA Vocal

A la Junta de Govern del dia 25 de gener de 2016 es va aprovar la creació de la Secció de Psicologia d'Emergències

La creació de la Secció de Psicologia d'Emergències neix d'una inquietud creixent a la societat, i en l'àmbit professional de la salut mental, davant situacions crítiques. Estem parlant esdeveniments limitats i/o massius pel que fa a número de persones i col·lectius afectats. Per exemple: accidents, atemptats, sinistres amb múltiples víctimes, homicidis, suïcidis, desastres naturals, etc.

Aquest incidents solen tenir un gran impacte en les persones, en la seva salut, i també repercuteix, i de quina manera, sobre la societat, generant en ocasions una gran alarma social.

Existeix una demanda emergent de la intervenció especialitzada a nivell psicològic davant aquests incidents. La Secció de Psicologia d'Emergències pretén donar resposta a moltes de les necessitats que es plantegen en aquest àmbit professional.

La Secció neix amb vocació d'aglutinar professionals de la Psicologia interessats en aquest àmbit d'intervenció, que permeti generar, compartir i divulgar coneixements i experiències.
 
 

Com a col·legiat/ada podeu inscriure-us a les divisions professionals del Consejo General de la Psicología de España (www.cop.es), per fer-ho cal estar donat d’alta, prèviament, a la secció corresponent del COPC.

 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC