El COPC permet posposar el pagament de la quota col·legial a octubre

07-05-2020   |  Barcelona

Per sol·licitar-lo només cal fer un senzill tràmit a través de l’àrea privada del web de l’1 al 10 de juliol.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha activat un mecanisme per tal que els col·legiats i col·legiades que així ho decideixin puguin ajornar el pagament de la segona part de la quota col·legial anual a la primera quinzena octubre.

La Junta de Govern del Col·legi ha habilitat un mecanisme senzill, directe i automàtic per tal que els col·legiats i col·legiades puguin posposar un trimestre el pagament de la quota, sense que calgui cap tipus de justificació, conscients que l’estat d’alarma ha influït i dificultat l’exercici de la psicologia, tant per compte propi com aliè, i que aquesta circumstància pot fer preferible fer efectiu el pagament de la segona part de la quota anual quan els col·legiats i col·legiades hagin tornat a reprendre el seu treball.

La flexibilització del termini de pagament és opcional, i cal sol·licitar-ho a través de l’àrea privada del web. El període establert per realitzar la sol·licitud és de l’1 al 10 de juliol. Només cal prémer aquest enllaç a l'apartat les meves dades econòmiques i el botó "Ajornar el pagament a octubre de 2020". La següent imatge us pot ajudar a trobar-lo:

 

Recordeu per entrar a l'enllaç, cal iniciar sessió del web amb les vostra clau de col·legiat o col·legiada.

 

Ajornar el pagament a octubre no té cap càrrec addicional, interessos o cap altre tipus de cost complementari. En cas d’activar l’opció d’ajornar el pagament, la segona part de la quota es cobrarà durant la primera quinzena d’octubre. En el cas dels col·legiats i col·legiades que no hagin activat l’ajornament, el cobrament es realitzarà, com sempre, durant la primera quinzena de juliol, enguany a partir del dia 13.

El Col·legi estudia altres mesures addicionals per tal de donar suport a tots aquells col·legiats i col·legiades a qui el confinament i les restriccions de l’estat d’alarma hagi causat un acusat perjudici per al seu exercici professional.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC