Fins al 30 de juny es poden sol·licitar les reduccions a la quota col·legial o renovar la bonificació especial per desocupació per tal que s’apliquin al pagament del segon semestre

11-06-2020   |  Barcelona

Els supòsits per obtenir una bonificació de la quota col·legial són: naixement o adopció, atur, ser júnior o sènior i ser no exercent, ja sigui per jubilació o incapacitat.

El proper 30 de juny venç el període corresponent a la primera remesa semestral de la quota col·legial i comença el segon semestre de la quota. Aquesta informació és especialment rellevant per als col·legiats i col·legiades que tenen una bonificació especial per desocupació a la quota, ja que han de tornar a justificar-la per tal que al següent semestre se segueixi aplicant la reducció. A més, les persones col·legiades que vulguin sol·licitar una bonificació de la quota, acollint-se a qualsevol dels supòsits que ho habilita, també han de tramitar-la abans del 30 de juny per tal que se'ls apliqui a la quota del segon semestre de 2020. Cal remarcar que la bonificació per desocupació és l'única que cal renovar, les altres es mantenen actives fins que es donen de baixa.

Tota la informació relativa a les condicions per sol·licitar una bonificació de la quota és en aquest enllaç a l‘apartat de Bonificacions a la quota del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, que recull 5 supòsits: bonificació per naixement o adopció, bonificació especial per atur, bonificació júnior, bonificació sènior i bonificació per a no exercents, ja sigui per jubilació o per incapacitat. En cas que la teva situació compleixi qualsevol d’aquests supòsits, consulta la informació completa a l’enllaç anterior. Com s'hi pot comprovar, totes les bonificacions s'han d'acreditar documentalment a l'àrea privada, i s'apliquen a la següent quota col·legial. Per tant, si per exemple tinc un fill al setembre, i sóc autònom, puc demanar la bonificació a la primera quota semestral de l'any següent.

Tant en un cas com en l’altre, ja sigui renovar la bonificació o per sol·licitar-la, cal fer-ho a través d’aquest enllaç a la secció Sol·licitud de bonificacions abans del dia 30 de juny si voleu que s'apliqui a la segona quota de 2020: afanyeu-vos, que aviat vencerà el termini.

  Etiquetes: Professional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC