El curs Ètica i deontologia en l'activitat professional en psicologia ara molt més accessible gràcies la gratuïtat per a persones col·legiades i precol·legiades

23-09-2020   |  Barcelona

Més prevenció i pedagogia a la professió en el camp de l’ètica i la deontologia a través del curs de formació de la Comissió Deontològica del COPC.

El proper 23 d’octubre comença la formació de la Comissió Deontològica que treballa els dilemes ètics més freqüents en la pràctica professional de la psicologia i les qüestions que més habitualment són objecte de queixes per part de les persones usuàries dels serveis dels psicòlegs i psicòlogues: el curs Ètica i deontologia en l'activitat professional en psicologia.

Per primera vegada, mostra que l’ètica i la deontologia és un pilar central per al Col·legi i responent a la voluntat de fer més accessible la formació a les persones col·legiades i precol·legiades el curs serà gratuït per a totes elles. Amb aquesta decisió, s’espera promoure i estendre la tasca preventiva i pedagògica de la Comissió Deontològica, ja que s’eliminen les barreres econòmiques d’accés a una extensa formació de 25 hores, dinàmica i aplicada a partir de casos pràctics.

El programa del curs, que s’imparteix en modalitat de seminari web (a distància) constarà del següent contingut formatiu: la Comissió Deontològica del COPC; l’ètica i la deontologia (algunes definicions); l’ètica, la deontologia i la praxi; qüestions deontològiques, ètiques i legals; l’informe psicològic i la deontologia; aspectes ètics de l’actuació del psicòleg en l’acte de judici oral; aspectes ètics de la teràpia per internet; consultes i queixes a la Comissió Deontològica del COPC.

Per tal d’inscriure’t al curs, prem aquest enllaç i segueix les instruccions del Departament de Formació: les places són limitades i l'ordre d'inscripció es tindrà en compte.

 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC