Curs de preparació per a la intervenció professional en psicologia als serveis socials bàsics de l’Ajuntament de Barcelona

23-09-2021   |  Barcelona

Del 19 d’octubre al 3 de novembre es programen 6 sessions temàtiques que preparen per a la convocatòria d’oposicions als serveis socials de la capital catalana.

El Departament de Formació del COPC programa la segona edició del curs La intervenció del professional de la Psicologia als Serveis Socials Bàsics de l'Ajuntament de Barcelona del 19 d’octubre al 3 de novembre. El curs, de 6 sessions temàtiques, dona resposta a les necessitats formatives dels psicòlegs i psicòlogues interessats a conèixer la intervenció del professional de la psicologia als serveis socials de l'Ajuntament de Barcelona i que vulguin opositar-hi a la pròxima convocatòria.

La formació serà en línia, els dies 19, 20, 26 i 27 d’octubre i el 2 i 3 de novembre, en sessions de 16.30 a 19.30 h, i versarà sobre: el context dels serveis socials; intervenció individual/familiar; intervenció grupal, accions comunitàries i treball en xarxa; infància en risc; violència masclista; i gent gran.

Tota la informació sobre preus, ponents, formulari d’inscripció i tot el que necessiteu consultar és en aquest enllaç a l’apartat de Formació del web. Esperem que el visiteu!

  Etiquetes: Formació , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC